Engednéd a 15éves gyermekednek hogy megnézze a Trónok harcát?
15 évesen már úgysem kérdezi meg egy kamasz a szülei véleményét erről.
Egyébként szerintem a Trónok harcával semmi gond nincs, egy történelmi vagy háborús filmben is vannak néhol gusztustalan, véres jelenetek. Sokkal jobb, mintha horrort nézne, annak én se sok értelmét látom.
Inkább azt mondanám, hogy olvassa el. Sokkal színvonalasabb a könyv, mint a sorozat. Meg inkább neki is való.
Tiltani persze minek. Ha akarja, úgyis megnézi.
"Eszed tokja az undorito."
Hát, kinek mit vesz be a gyomra, én azért megválogatom, hogy mivel töltöm a szabadidőm.
Kiskorú gyermeket adnak el politikai okokból, akit megerőszakol a férje, majd prostiktól próbálja megtanulni, hogy hogy tehetné elviselhetőbbé a szexet.
Testvérek hálnak egymással, meglátja egy gyerek, meggyilkolják, csak így kb. az elején ilyen finomságok voltak benne. Persze, tudom, hogy voltak, és talán vannak is ilyenek, de én nem vagyok rá kíváncsi, köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!