Engednéd iskolába a gyermeked ha napi 5-6 alkalommal lenne lazább széklete?
Most ezt a koronától függetlenül kérdezem.
Bizonyítottan nem fertőzés, nem vírus, kap gyógyszert, de nincs javulás. Ez nála egy állapot.
Ha állandó, akkor kénytelen lennék, nem hiányozhat ész nélküli mennyiséget, mert abból baj lesz.
Viszont ha nincs egészségügyi oka, akkor nem lehet, hogy lelki eredetű a probléma? Nem lehet, hogy pl pont az iskolában van baj? Ennek megpróbálnék utánajárni a helyedben.
Azért én megnézném, hogy mit eszik a gyerek, mert tök jó, hogy nincs szorulása, de ha mondjuk laktózintoleranciája van, akkor azért direkt nem szivatnám szegényt.
Amúgy én is megnézném a körülményeket, ha állandóan ez van, akkor nem sokat tudnék tenni, 16 éves koráig iskolaköteles, most ha addig nem javul a helyzet, akkor addig nem megy suliba? Az neki se jó, főleg ilyen indokkal.
Ha állandó állapot, akkor nyilván valahogy együtt kell éli vele, nem lehet örökké otthon.
Ha átmeneti és egyértelműen zavarja (engem zavarna), akkor megoldanánk, hogy a megszűnésig otthon maradjon.
Ha ez egy fix állapot és őt nem zavarja, nem akadályozza semmiben, képes vele együtt élni, szükség esetén kezelni a dolgot, akkor igen.
Ha ez egy állandó állapot, akkor úgysincs más lehetőséged, hiszen iskolába járni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!