Szülők, ti mit tennétek, ha meglátjátok hogy a 15-16 éves gyereketek táskájában óvszer van?
Semmit.
Amúgy attól hogy van nála nem biztos, hogy ő vette és nem biztos, hogy szüksége is van rá. Iskolai felvilágosító órán meg egy rakás fiataloknak szóló rendezvényen megszórják az embert promóciós óvszerrel.
(Egyetemen a koliban évi 2x minden szobaajtón ott lógott a promóciós durex... Buliban bejáratnál a belépő mellé a kezébe nyomtak egyet. Én tablettát szedtem, így 4 év alatt tele lett a fiókom óvszerrel, ha anyám látta volna lehet azt gondolja pillangó vagyok...)
fiu vagy lany?
ha fiu...hmm orulnek, hogy figyel a lanyokra vagy gyakorol marok marcsaval ovszerban
de ha lanyrol van szo aggodnek, mert akkor sokkal egyertelmubb, hogy o nem probalgatja a gumit, hanem hasznalni keszul.
de egyebkent miert nem kerdezel ra. mond hogyveletlen feleugtad, leloktedtakaritaskor a taskat aztan kiesettbelole ez es az ove-e esmikormutatja be a fiut, lanyt es jo hogy gondol a vefekezesre a nemi betegsegek ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!