Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek a 16 éves...

Megengednétek a 16 éves lányotoknak a raszta hajat?

Figyelt kérdés
Ha egyébként nagyon jó tanuló.
2024. jún. 15. 07:08
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Kizárólag a nyári szünet ideje alatt.
2024. jún. 15. 07:08
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
De a raszta hajat nem lehet csak ugy visszacsinálni. Akkor nyári szünet végén tüsire le kéne nyírni. Ez nem gond a lányodnak? Mert iskolába raszta hajjal ne menjen. Es tudja, hogyan kell karbantartani? Mert ha nem figyel oda, akkor bebüdösödik.
2024. jún. 15. 07:10
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

"Kizárólag a nyári szünet ideje alatt."

Jóviccmóric...

Mivel annyit se tud, hogy ez nem egy nyári frizura, nem.

2024. jún. 15. 07:36
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Így nem.
2024. jún. 15. 07:39
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

Nekem van ismerősöm, akinek vegyi anyag nélkül, csak gubancolással lett rasztásítva a haja, és a végén (több hónap után) ki lehetett fésülni, nyilván kijött egy csomó meg macera volt. Amíg volt, addig horgolótűvel rendszeresen gubancolni kellett, hogy ne bomoljon szét. (Nem láttam, csak mesélte.)

De én - ha átgondolta a következményeket - engedném. Ha a házirend nem tiltja, akkor iskolaidőben is.

2024. jún. 15. 07:52
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

Több ismerősömnek volt raszta haja. Amikor megunták pár hónap után egy kivétellel mind lenyiratta. Az egyiknek szétszedték, mert neki is amit az 5-ös írt olyan technikával csinálták viszont több, mint a fele haja oda lett.

Nekem nem tetszik, de ha tisztában van azzal ez mivel jár és a suli nem tiltja csinálja.

2024. jún. 15. 08:50
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem az én hajam. Miért tiltanám?
2024. jún. 15. 08:58
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
Tudja hogy marha nehéz kibontani?
2024. jún. 15. 10:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg. De ha csak nyárra akarja, inkább a műrasztát javasolnám. Azt könnyebb kibontani.
2024. jún. 15. 11:25
 10/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem elsőnek inkább fonassa be. Ha ezen túl van letesztelte. Akkor esetleg de azert tényleg az is számít ennek mennyire járt már utána.
2024. jún. 15. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!