Lehet, hogy nem ebbe a témakörbe tartozik, de:Hogyan vegyem rá magam?
A problémám:
Nemsokára kapok egy kis hörcsögöt. Anyukám( akivel bemennék megvenni) délelőttös( reggel4-délután3 között dolgozik).
Az ő munkahelye abban a városban van ahol a hörcsögöt vennénk.Egy csak a baj, hogy anyukám eltervezte, hogy én majd bebuszozok( 1 órakor) abba városba( 15 Km-re van) és megvárom az egyik üzletben míg ő fél 3-kor odajön elém.És utána megvennénk a hörcsögöt.
Az a baj, hogy én egyedül nem merek/félek bebuszozni, és egy áruházban várni rá 1 órát!
Ha pedig ezt nem teszem meg akkor csak szombaton kapom meg a hörcsögöt( akkor anyukám nem dolgozik, és busszal be tudunk menni).
Én addig nem tudok várni! Már vagy egy hónapja várok a hörcsögre!
De nagyon félek egyedül buszra szállni!
Félreértés ne essék, busszal járok haza( ugyanabból a városból ahol anya dolgozik) de akkor ott van egy csomó ismerősöm aki ugyanott lakik mint én, és ugyanott száll fel a buszra ahol én.
De most az én lakhelyemről kellene oda mennem!És egyedül!
Lehet, hogy ez így eléggé vicces/nevetséges, de komoly!Én nem szeretek egyedül menni sehova( a faluban ahol lakok igen, meg abban a másik városban is mentem már egyedül( egy megszokott útvonalon)).
Az okát nem tudom megmondani miért félek, de valahogy rossz érzés fog el ha erre gondolok!Anya szerinte meg már vagyok olyan nagy, hogy egyedül is be merjek menni.
Légyszíves segítsetek!
1. Bemenjek egyedül vagy sem?
2. ha igen akkor, hogy vegyem rá magam?
Köszönöm a tippeket/tanácsokat!
Egy 13 éves lány!
Már megvolt :D
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!