Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet, hogy nem ebbe a témakör...

Lehet, hogy nem ebbe a témakörbe tartozik, de:Hogyan vegyem rá magam?

Figyelt kérdés

A problémám:

Nemsokára kapok egy kis hörcsögöt. Anyukám( akivel bemennék megvenni) délelőttös( reggel4-délután3 között dolgozik).

Az ő munkahelye abban a városban van ahol a hörcsögöt vennénk.Egy csak a baj, hogy anyukám eltervezte, hogy én majd bebuszozok( 1 órakor) abba városba( 15 Km-re van) és megvárom az egyik üzletben míg ő fél 3-kor odajön elém.És utána megvennénk a hörcsögöt.

Az a baj, hogy én egyedül nem merek/félek bebuszozni, és egy áruházban várni rá 1 órát!

Ha pedig ezt nem teszem meg akkor csak szombaton kapom meg a hörcsögöt( akkor anyukám nem dolgozik, és busszal be tudunk menni).

Én addig nem tudok várni! Már vagy egy hónapja várok a hörcsögre!

De nagyon félek egyedül buszra szállni!

Félreértés ne essék, busszal járok haza( ugyanabból a városból ahol anya dolgozik) de akkor ott van egy csomó ismerősöm aki ugyanott lakik mint én, és ugyanott száll fel a buszra ahol én.

De most az én lakhelyemről kellene oda mennem!És egyedül!

Lehet, hogy ez így eléggé vicces/nevetséges, de komoly!Én nem szeretek egyedül menni sehova( a faluban ahol lakok igen, meg abban a másik városban is mentem már egyedül( egy megszokott útvonalon)).

Az okát nem tudom megmondani miért félek, de valahogy rossz érzés fog el ha erre gondolok!Anya szerinte meg már vagyok olyan nagy, hogy egyedül is be merjek menni.

Légyszíves segítsetek!

1. Bemenjek egyedül vagy sem?

2. ha igen akkor, hogy vegyem rá magam?

Köszönöm a tippeket/tanácsokat!

Egy 13 éves lány!

2010. okt. 31. 19:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el nyugodtan,,nem értem mitől félsz...

De addig amíg a buszon vagy hallgass zenét pl.

Ha már ottvagy akkor meg leülsz valahova és mittudomén mondjuk olvasol vagy nézelődsz...

Én személy szerint először körbenéznék és ha már meguntam leülnék facebookozni úgyhogy közben fülesen megy a zene.

Hamar elmegy ilyenkor az idő...majd meglátod

Sok sikert,,meg minden

2010. nov. 1. 12:55
 22/33 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Nagyon kedvesek vagytok :)
2010. nov. 1. 14:52
 23/33 A kérdező kommentje:

Hát kedd van.Már éppen közölni akartam Anyával, hogy akkor bemegyek mire szólt, hogy a mai nap neki nem jó.Mert nem 3-kor szeretne hazajönni, nem 4-kor!

De azt mondta, hogy szerdán lehet, hogy bemehetek.

Úgyhogy most nagyon örülök!

Ha Ti nem lettetek volna akkor, nem hiszem, hogy meg merem csinálni!Drukkoljatok!Köszi! :)

2010. nov. 2. 07:28
 24/33 Callista ***** válasza:
Na látod erről van szó! Menni fog az! Ügyes legyél! És írd majd meg milyen a hörcsögöd! :)
2010. nov. 2. 09:18
 25/33 A kérdező kommentje:
köszi!Mindenképpen megírom!:)
2010. nov. 2. 09:27
 26/33 anonim válasza:
Kérd meg egyik barátnődet/barátodat, hogy menjen veled, így az utazás alatt sem fogsz unatkozni, lesz kivel beszélgetned.
2010. nov. 2. 10:31
 27/33 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, nem engedik el egyik barátnőmet sem!Én is szeretném ha eljönnének velem, de a szüleik nem engedik nekik!Köszi a választ!
2010. nov. 2. 10:55
 28/33 A kérdező kommentje:
Jajj, ahogy közeledik a holnap egyre jobban félek.És megpróbálok visszakozni! Attól félek, hogy nem merem megtenni.:(
2010. nov. 2. 17:10
 29/33 A kérdező kommentje:

CSak csütörtökön tudok bemenni, mert ma nincs nyitva a bolt!( Jó, hogy nem mentem be :))

Tegnap este néztem, hogy ma nincs nyitva, mert vmi raktározás vagy mi a fene van.De holnap már megyek! És meg lesz a hörcsögöm !:)

2010. nov. 3. 15:36
 30/33 A kérdező kommentje:

Sziasztok! bementem, és magvan a hörcsög. Nem is volt vészes.

Köszi a sok tanácsot ezentúl egyedül is be merek menni.

Neve nincs még, de hamarosan lesz :)

2010. nov. 4. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!