Nemtudom ebbe a témakörbe tartozik e de ide írom. Költözzünk vagy se? Bővebben lenn.
Az a helyzet,hogy most akarunk költözni a párommal.Fiatal házasok vagyunk.Azt a házat amit már kinéztünk most mégsem annyiért adják mint amennyiért először mondták.Ezzel az a baj hogy mi a régi árral kalkuláltunk és a többi pénzből akaruk felújítani.(kazánt bele meg fűrdőszobát)Ebből a pénzből pedig "csak" a házat tudjuk megvenni és többre egy fillérünk sem maradna.Most viszont jött egy olyan ajánat a szüleimtől,hogy megcsinálhatnánk náluk a tetőteret ami külön lakás ként funkcionálna.Eléggé nagy 2szoba,fürdő,konyha nappali elférne odafenn.És ebből a pénzből amink van meg is bírnánk csinálni.
Ti mit tennétek?vennétek saját házat amiben semmi sincs és majd egyyszer kész lesz,vagy megcsinálnátok a szüleitek házánál és minden lenne benne?
Válaszokat köszönöm
Mi a szüleimhez költöztünk és felújítjuk a tetőteret. Bevallom, inkább ez, mint hogy a hitelt kelljen nyögnünk a házra vagy a berendezésen spórolni, esetleg olyat megvenni, ami nem tetszik, de éppen az az olcsó.
Szerintem jobban megéri, ráadásul külön kis lakásotok lesz.
Attól függ milyenek a szülők,ha tudtok velük hosszú távon együtt élni akkor hajrá a tetőtérre de ha nem vagy ebben biztos akkor nem szabad!!!
Külön ház mégiscsak külön ház...
Szia!
Van egy mondás, szó szerint nem tudom idézni, csak a lényegét. Olyan messze költözz szüleidtől, párod szüleitől, hogy papucsban, köntösben ne tudjanak átmenni.
Sajnos nálunk a családban volt olyan történet, hogy egészen addig a világ legjobb menye és anyósa voltak, míg össze nem költöztek. Elég ronda történet, a végén már hipós vizet öntöttek egymás virágaira, direkt akkor seperték az udvart, amikor a másiknak ki volt teregetve a ruhák stb.
Van testvéred? Ha igen, ő mit szól hozzá? Ha belementek a tetőteres megoldásba, azt a pénzt (ha ki akartok majd belőle szállni) soha nem fogjátok érte megkapni.
Férjednek lenne tulajdoni része? Ez szerintem fontos - de lehet, hogy nektek nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!