Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemtudom ebbe a témakörbe...

Nemtudom ebbe a témakörbe tartozik e de ide írom. Költözzünk vagy se? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy most akarunk költözni a párommal.Fiatal házasok vagyunk.Azt a házat amit már kinéztünk most mégsem annyiért adják mint amennyiért először mondták.Ezzel az a baj hogy mi a régi árral kalkuláltunk és a többi pénzből akaruk felújítani.(kazánt bele meg fűrdőszobát)Ebből a pénzből pedig "csak" a házat tudjuk megvenni és többre egy fillérünk sem maradna.Most viszont jött egy olyan ajánat a szüleimtől,hogy megcsinálhatnánk náluk a tetőteret ami külön lakás ként funkcionálna.Eléggé nagy 2szoba,fürdő,konyha nappali elférne odafenn.És ebből a pénzből amink van meg is bírnánk csinálni.

Ti mit tennétek?vennétek saját házat amiben semmi sincs és majd egyyszer kész lesz,vagy megcsinálnátok a szüleitek házánál és minden lenne benne?

Válaszokat köszönöm

2010. febr. 16. 13:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem költöznék se a szüleimhez se az anyósomhozmilyen helyzetben. Egyikőjükkel sincs bajom,de szerintem egy külön család szakadjon le a szülőkröl mionimum egy utca távolságra. Nekem szükségem van ennyi privát szférára.Na meg a generációs különbségek...bosszantó lesz egy idő után..
2010. febr. 16. 13:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Azzal kalkulálj, hogy ha otthon maradtok, akkor örökre röghöz kötöttek lesztek, mert azt a lakást külön nem tudod SOHA eladni!!! ÉS egyben sem...

Tehát ami pénzt beleteszel, az örökre elveszett számodra!

2010. febr. 16. 13:53
 13/15 anonim ***** válasza:
A legnagyobb baklövés az lenne, ha a gyerekre íratnátok! Ettől kezdve ugyanis csak a gyámhatóság engedélyével csinálhatnátok bármit az ingatlannal, ingatlanban.
2010. febr. 16. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Imádom Anyumékat, imádom Anyósomékat, de SOHA nem laknék velük. Akaratlanul is mindenbe beleszólnának, és ilyenkor a jó szándék nem vigasz. Nem tudom elképzelni, hogy minden egyes lépésünkről tudjanak. Kizárt.

Nekünk is pont annyi pénzünk volt, ami éppen kifutotta a ház árát, 2 milliót vettünk fel felújításra.

2010. febr. 16. 14:03
 15/15 anonim ***** válasza:

SAJÁT HÁZ!!!!!!

és majd apránként felújítjátok.

pár százezer ft kölcsön nem a világ vége, van aki 10 milliót kénytelen felvenni.

2010. febr. 16. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!