Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 évesen elengedjem a Szigetre?

16 évesen elengedjem a Szigetre?

Figyelt kérdés

Megbízok benne, de mégis csak 16 éves... Egy másik barátjával menni, aki szinten csak 16.

Anyagi szempontból nem lenne baj, csak hát féltem.

júl. 7. 16:25
1 2
 11/14 anonim válasza:
46%
14-15 évesen is voltam, nem lett semmi :D
júl. 7. 20:41
 12/14 anonim ***** válasza:
59%
Speciel magamból kiindulva, mindenki mindig azt mondta, hogy megbízható,okos lány vagyok..Hát buliba rám sem ismertek volna 😁 Így én magamból kiindulva illetve, hogy sajnos azért egyre több a xar ,beteg ember én 18 év alatt a sajatomat biztos hogy nem fogom elengedni.
júl. 7. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem engedném. Ráér még ilyen helyekre menni ha egyrészt Benő a feje lágya - igen, 16 évesen mindenki úgy gondolja, ő nagyon érett, de azért felnőtt emberekként mégis tudjuk, milyen sokat értünk azóta, még ha a korunkhoz képest akkor tényleg érettnek is számítottunk -, másrészt tudja finanszírozni magának. Nyilván nem a pénz az elsődleges szempont, hanem hogy feltenem. De másrészt meg egy egyszerű kocsmazos este is rengetegbe van, ahol kiereszti a gőzt, de az szerintem belefer. De egy ilyen fesztivál kva drága.
júl. 7. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Kúlön sátorban mennék velük. Napközben oda mennek ahova akarnak de ott lennék velük.
júl. 9. 19:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!