Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 évesen elengedjem a Szigetre?

16 évesen elengedjem a Szigetre?

Figyelt kérdés

Megbízok benne, de mégis csak 16 éves... Egy másik barátjával menni, aki szinten csak 16.

Anyagi szempontból nem lenne baj, csak hát féltem.

júl. 7. 16:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered, meg Te tudod, eddig hová lehetett elengedni.

Meg talán számít az is, hogy ott alvásra engednéd-e el.

júl. 7. 16:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát házibulikba már volt, akkor volt hogy ott aludt, de az mégis más, mint egy ilyen nagy rendezvény
júl. 7. 16:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak nagykorúval engedném el
júl. 7. 17:06
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Éjszakára nem engedném, de nappalra igen.
júl. 7. 17:28
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Azt ugye tudod, hogy rengetegen nem a piától érzik magukat jól, hanem be is cuccoznak? Illetve rengeteg a külföldi, akik közül nem mindenki jószándékú. Ha az anyagiak ennyire nem okoznak problémát, akkor az se okozzon, hogy legalább egy nagykorú kísérő, akiben megbíztok, menjen velük. Akár egy idősebb megbízható haverjuk. Piát ennyi idősen ki sem kérhetnek, már pedig gondolom nem vizet inni mennek oda.
júl. 7. 17:32
 6/14 anonim válasza:
3%
Nyugodtan. Nem kell paranoidnak lenni.
júl. 7. 17:33
 7/14 Derjaderja ***** válasza:
92%
Én voltam 16 évesen. Szerintem amúgy nem egy veszélyes hely, ha a gyerek nem olyan típus aki leissza vagy szétdrogozza magát.
júl. 7. 18:14
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ milyen típus kikkel menne.
júl. 7. 18:35
 9/14 Derjaderja ***** válasza:
86%

Én arra emlékszem, hogy a barátnőmmel éjjel hosszasan beszélgettünk egy idősebb angol pasassal. A barátnőm panaszkodott hogy nem tud még egy napot jönni, mert drága. Amikor továbbálltunk, észrevettük, hogy a táskája zsebébe csempészett egy tízezrest a pasi. Teljesen ledöbbentünk.

De amúgy akkora tömeg volt mindenhol, hogy ott nehéz bajba kerülni annak, akinek tiszta a tudata. Azt meg kell beszélni, főleg ha lány, hogy az oldalsó bokros részekre ne nagyon menjenek (de azt hiszem az le is van manapság zárva).

Szerintem színvonalas hely a Sziget, már legalábbis 20 éve az volt.

júl. 7. 18:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy felnőtt korú emberrel, akiben megbízok.

Azért ez egy elég nagy esemény.

Nem tudom milyen, de ha tudja az alapszabályokat, az plusz pont hogy elengedjem.

Ilyen pl hogy senkitől nem fogad el italt, sem bontatlant, főleg nem bontottat.

Nem vonul el olyan helyre ahol kb senki nincs.

Stb.

júl. 7. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!