Szerintetek teljesen elszúrtam a dolgot? Ha igen, hogyan szúrhattam el?
A leírásod alapján nekem nem tűnik úgy hogy bármit is elszúrtál volna olyan nagyon. Két dolgot látok esélyesnek:
1. Az volt férjed magához édesgette a lányotokat.
2. Nem írtál le nekünk dolgokat vagy nem veszed észre hogy rosszul bánsz a lányoddal.
Nekem is az az érzésem, hogy köztetek nem volt jó a kapcsolat.
"...nekem többször mondott olyat, hogy tudja, hogy az öccsét jobban szeretem, és hogy érzi, hogy neki nincs itt helye, pedig ez sosem volt igaz."
Elmondta neked, hogy mi bántja. Az rendben, hogy ez soha sem volt igaz, de éreztetted vele, hogy biztonságban van? Elmagyaráztad neki, hogy őt is ugyanannyira szereted?
A szigorúság nem baj szerintem, de közben a gyereknek éreznie kell a szeretetet is. Szerinted a gyereked érezte?
Ti nem tudtok olvasni? Az öccsének van meg mindene, tőle meg a szaros sminket is sajnálták.
Igen, kérdező, elrontottad. Érd be mostmár a bezzeg öcsivel.
Szerintem kérdezd meg, hogy csak veled, semleges helyes találkozna-e. Elmentek valami békésebb kávézóba, vagy ilyesmi.
Nem biztos, hogy neki is ez a baj, de nekem 8 éves koromban váltak el a szüleim, és anyám kifejezetten gyorsan férjez ment. Még ki sem mondták a válást a párja már járt hozzánk. Mint utólag megtudtam azért, mert a korábbi szeretője a jelenlegi férje. Amint a férje megjelent rögtön az apám akart lenni, de tudtam, hogy nekem van apám, és nem ő az. Ez nekem örök konfliktusom maradt vele, mert mindig erőszakoskodott, hogy apának szólítsam meg gyakorolta a hatalmát felettem. Sokszor este bejött a szobámba és elmondta, hogy nekem nincs másik apám, csak ő van, őt kell szeretnem, és minden rosszat mondott apámról. Én nem vagyok hajlandó látni azt az embert, de anyámnak nem mondhatom meg milyen életet éljen. Úgyhogy én csak vele találkozom, és oda sem megyek hozzájuk. Hátha ez nálatok is egy jó lépés lenne.😌
"Az új párom viszonylag spórolós, és nem szeret felesleges dolgokra költeni, de emiatt jó helyen lakunk, a fiúnak megvan mindene, és boldogok vagyunk. Viszont amikor a lányom sminket, valami ruhát vagy ilyesmit akart, sokszor mondtuk neki, hogy majd saját pénzből vegye meg ezeket."
Ez itt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!