Mit tudok tenni, hogy a fiam ne legyen ennyire puhány?
13 éves sokszor elsirja magát,
Nem akar menni taborokba, nem akar sportolni, nem akar barátkozni, társaságba lenni.
Teljesen jól elvan a maga kis világában.
Beirattam táborba, hogy kizökkencsem a konfort zónájából, erre felhívtak a táborból, hogy nem hajlandó semmit csinálni, meg sír.
13évesen sír!
Amúgy meg ki a fene akar táborba menni már ennyi idősen, megvan a saját érdeklődési köre, már nem tud mindenkivel úgy eljátszani, ha kicsit más dolgokat szeret, mint a többség... Ezzel nem a komfort zonajabol zökkented ki, hanem nem tartod tiszteletben a határait.
Én sosem voltam táborban, magamnak való gyerek voltam, nem sportoltam, áltisiben is, középiskolában is, bár már ott alakult ki egy baráti köröm (talán azért, mert vegyesebb a társaság, és könnyebben talál a saját buborekahoz illő embereket), mindent 20 plusz eveskent kezdtem el. A közösségbe járást, a sportot is. Minden joga megvan hozzá. De ha te rakenyszerited akarata ellenére, akkor mikor épp megérne rá, akkor se fog beleallni ezekbe a dolgokba, mert tele lesz szorongasokkal
Semmit nem akar csinálni.
Se tanulás se sport se zene, szó szerint semmi!
Mindig veszekednem kell hogy megmozduljön! Enni szeret egyedül.
Mindent megpróbáltam már, amit el lehet képzelni!
Pszichologus is volt...
Nem hagyhatok rá mindent!
És akkor a pszichológus mit mondott?
Meg azt hogy, hogy semmit nem csinál, ül egyhelyben és bámulja a falat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!