Kontaktlencse hány évessen?
Kislányom szeműveges megszokta már de sokszor mondja hogy jó lenne ha nem lenne szemüvege illetve a kistestvérének is sokszor mondja hogy milyen jó hogy neki nincs szemüvege mert nem jó a szemüveg megkérdeztem miért nem jó erre azt a választ adta azért mert mindig koszos lesz játék közben le kell vennie hogy megtörölje ezzel abba kell hagynia a játékot meg nem bukfencezhet vele a medecébe is le kell vennie akkor meg nem lát jól. Tudom hogy zavarja sokmindenben és sajnálom is szegényt. De tudom hogy muszáj neki és egyenlő más megoldás nincs.
Mondtam neki ha nagy lesz lehet kontaktlencséje ha szeretné majd. Még csak 5éves tisztában vagyok vele hogy nem 1-2éves intervallumban fog bekövetkezni a váltás de érdekel hogy akinek szemüveges a gyereke majd kontaktlencsére váltott hány évessen tette?
Kérlek tanulj meg normálisan írni, ez egy katasztrófa...
A kérdésre válaszolva: amikor az orvos rábólint.
5
Szuper. Ez a gyerek 5 éves, a szemműtét minimum korhatara 18 év.
Kerdezo, 14 év körül lesz az átlag gyerek elég érett ahhoz, hogy képes legyen megfelelően használni a lencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!