Milyen ajándéknak örülne egy átlag hetedikes?
Két fiúról és két lányról van szó. Nem a családtagjaim, ők sem rokonai egymásnak, osztálytársakról van szó, illetve nincs kapcsolatom a szülőkkel, hogy tőlük kérjek tippeket. Személyre szabottan nem lenne jó ötlet ajándékozni, hogy mindenkinek mást, mert ha nagyon mellé lövök egy valakinél, akkor összekapnak, feszültséget meg nem akarok ebből. Ajándékutalvány nem opció, elutazós programra már nincs lehetőség. Közös érdeklődési körük lényegében nincs. A keret 5400 forint/fő.
Valami tipp?
(Senki ne gondoljon bele semmi rosszat, mentorként foglalkozom velük az iskolában. Az ajándékozás apropója az, hogy van egy féléves keretösszeg, amit fel kell használni, és ennyi maradt)
Hát így baromi nehéz. Se személyre szabott ne legyen, se ajándékutalvány, se program. Mèg csak semmi közös sincs bennünk.
Őszintèn? Tedd a pénzt borítékba nekik akkor.
#1 Olyan közös nincs bennük, ami mindenkinek tetszene, és nem valami közös program opció.(Arra lenne ötletem, de péntek éjfélig bezárólag el kell számolnom a költségvetéssel, viszont utazást nem szervezhettem hétköznapra, falun helyben meg megint nincs semmi)
A pénz borítékbatevés nem játszik, mert a blokkokat bemutatva kell elszámolnom.
Cigi, snüssz, alkoholos italok, energiaital.
NE ilyeneket adj nekik, de az átlag hetedikes ezeknek örülne.
#5 Közös fagyizásra elég meredek lenne ötezret elkölteni FEJENKÉNT. Az ilyen elszámolásos dolgoknál az van, hogy le kell nullázni a keretet.(Én legalábbis ezt tapasztaltam)
Kérdező:
Erre csak azt lehet mondani, mint amikor osztálykarácsonykor olyat húz az ember, akivel nincs annyira jóba. Általános, közepesen személytelen, esetleg praktikus dolgok működnek. Vennék valami nasit, mellé valami dekoratívabb füzetet, a kék alapon fehér csíkosnál izgalmasabb tollakat, meg ilyesmiket, ha fennáll a veszélye annak, hogy elszámoláskor beleköthetnek abba, hogy mi a tökért lett annyi pénz nasira kötve, és ennyi kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!