4,1-es átlag, tizedikben, egy nagyon erős gimiben rossz?
10. osztályban belefér főleg ha csak az ilyen húzza le mint fizika, kémia.
11. és 12. fontosabb, nyilván attól függően, hogy hova mennél utána.
Attól függ, milyen tudás áll mögötte, illetve milyen képességeid vannak, mennyit dolgoztál ezekért a jegyekért. Ha erős lelki problémákkal küzdöttél, akkor nem rossz egyáltalán.
Nekem 3 nagyon jó képességű fiam van, mindegyik erős gimiben tanul (legutolsó lista első 20 iskoláiról van szó), ennek ellenére nem örülnék 4,1-nek, mert többre képesek. Lányunk más, nála valószínű elégedett lennék hasonló szituációban ilyen átlaggal.
az átlag fa.szság
az a lényeg, hogy a fontos tárgyakból (matek, magyar, idegennyelv, töri, egy természettudományos tárgy) 4-es vagy 5-ös legyél. a többi nem számít felvételinél.
úgyhogy ne izgulj
Hú ha nekem ilyen átlagom lenne, pedig szét tanultam a fejem egész évben...
A négyes jegyet nem hiába hívják másnéven úgy hogy "jó", semmi baj nincsen vele főleg hogy olyanok húzták le amiket később nem is fogsz használni. Az a lényeg hogy abból jó legyél ami érettségin kötelező, meg amit szeretnél tovább tanulni és használni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!