Egy 8 osztályos gimnáziumba nagyon rossz eredménynek számít ez a félévi bizonyítvány? Vagy így átlagban egy 8. -os tanulónak rossz ez az átlag?
Lesz 8db 5-ösöm,6db 4-esem,és sajnos 2db 3-asom. Az átlagom 4,38(ha jól számoltam). Az osztály szintjéhez képest a jók között vagyok, de úgy az ország átlagához képest körülbelül? Ja, és lesz kb 3-4 dicséretetem.
Egy 8.-os lány.
8 osztályos gimibe már 4.-es korodban jelentkezni kellett volna ;)
Nekem is pont 4,3 lesz, szerintem ez elég jó.A Fazekas nyilván esélytelen, de a közepes gimiket, szakközepeket jó eséllyel megcélozhatjuk, bár azt a 2 hármast tényleg jó lenne kijavítani, ha nem készségtárgyakból van.Viszont a középiskolák általában csak a humán és reál tárgyakat nézik (magyar, matek, idegen nyelv, fizika, kémia, biosz, föci, szám.tech, töri), a készségtárgyakat nem szokták figyelembe venni (kivéve persze, ha mondjuk egy rajzos suliba mész, ott nyilván kell a rajz vagy egy sportiskolába a tesi).Szóval az átlagodat elsõsorban ezek alapján számítsd ki.
Csillagom, ha eddig nem rúgtak ki, akkor valószínûleg igen :) bár a nyelvtannal visszamaradhattál kissé.
Egy nyolcosztályos gimnáziumbaN nagyon rossz eredménynek stb. - gondolom így szólna a kérdésed, ha helyesen írtad volna.Szóval mielõtt értetlennek neveznél, csak szólok, hogy ez kb. negyedik osztályos anyag...A gimnáziumbA szóra a Hova? kérdéssel szokás visszakérdezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!