Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egészséges ha egy 13 éves...

Egészséges ha egy 13 éves lány alkalmanként az apjával alszik? Adhat okot aggodalomra?

Figyelt kérdés
jún. 16. 17:37
A kérdező szavazást indított:
Igen, rendben van
Nem, már nagylány
68 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Normális családban, ahol senki sem aberrált, szerintem rendben van.

Ha rendszeresen csinálná, az fura lenne (mondjuk akkor is, ha az anyjával aludna rendszeresen), mert egy ennyi idősnek azért már van igénye a privátszvérára.

Meg kérdés az, hogy a néha milyen alkalmakat takar.

jún. 16. 18:01
 2/19 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nincs ezzel gond!

12 éves lányom van. Havonta egyszer alhat velünk a háloba.

Ő dönt arrol hogy velem vagy az apukájával aludna. Szinte mindig az apját válassza🤣

Én pedig alszok a vendégszobába.

jún. 16. 18:02
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
A facebook csoportba még nem azt írtad hogy alkalmanként😅
jún. 16. 18:17
 4/19 anonim ***** válasza:
17%
Nem,nem normális. Korántsem. Egy 13 éves lány már menstruál, nő a melle, egyebek. Tartsa már magát annyira, hogy nem alszik az apjával.
jún. 16. 18:50
 5/19 anonim ***** válasza:
22%
Biztos apakomplexusod van kérdező
jún. 16. 18:55
 6/19 anonim ***** válasza:
12%
Bizonyos kor felett (mondjuk 3-4 év), szerintem nem normális a gyereknek a szülőkkel együtt aludni, mondjuk az enyém még csak 8 hónapos, de egyetlen éjszakát sem aludt velünk egy ágyban.
jún. 16. 19:48
 7/19 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó, egy kis gyereknek miért is nem normális a szülőjével aludni? Hol látsz erre a világban bárhol példát, akár az állatvilág an, akár osztonosebb emberi csoportoknak? Senki se hagyja vedtelenul a kicsikét, ez ösztön. Örülj neki, hogy veled sose alszik a gyereked, de fogalmad sincs miből maradsz ki. Tudnám sorolni, de az ilyennek felesleges. Szexet ide se keverd, mert semmi köze a témához. Főleg ahol több (háló) szoba van. De ezt kijelenti, hogy nem normális pl egy 4 évesnek a szülőjével aludni..... Ennél természetesebb nincs is. Gondolom tápos a gyereked.
jún. 16. 19:54
 8/19 anonim ***** válasza:
62%
ma 19:48 Hát kedves hölgyem-uram? Szerintem normális szülőkkel nagyon is jó ha néha-néha együtt alszik a gyerek egy hatalmas párnacsata és hancúrozás után. Persze ez terád nem vonatkozik. Megjegyzem: A természetben az állatok 90 %-a is együtt tölti a kölykeivel az első időszakot.
jún. 16. 20:04
 9/19 anonim ***** válasza:
32%
8# 9# azt sosem értettem, miért hasonlitgatjak magukat sokan az állatokhoz, de mindegy, ez a ti dolgotok. NEKUNK nem lenne kényelmes a gyerekkel aludni, kicsi az ágy amúgy is, és ő sem igényli, szeret a kisagyaban aludni kezdetektől, atalussza az éjszakákat, ezzel semmi baj! Rengeteg szeretetet kap mindkettonktol nap mint nap, nem tudom, akik azt gondolják, ezt csak egyuttalvassal lehet megadni, mit akarnak kompenzálni. A szexet nem akartam idekeverne, de igen, ha már említed, sok szülőnek simán nincs akár évekig normális hazaselete, ha a gyereket maguk közé szokatjak, mert tudok arra példát, hogy ennek nagyon is megvan a veszelye...a gyerekem pedig nem "tapos", max tapszeres, az is egy hónapja, mert elapadt a tejem. Okoskák.
jún. 16. 20:08
 10/19 anonim ***** válasza:
28%
Drága #10-es kém! itt arról beszéltünk hogy :néha-néha. És ha a szexet nem bírjátok megoldani egy 2-3-estleg 4 éves kis emberke mellett akkor hagy ne én adjak már tanácsot.
jún. 16. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!