Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves vagyok (pár hét és...

13 éves vagyok (pár hét és 14) 167 cm és 49 kg! :O Igen sajnos ez a szörnyű igazság, de ezért is kérek 1 kis segítséget! Szerintetek mit kéne ennem, sportolnom, hogy legalább 55 kg legyek? :D

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre nem vagyok anorexiás vagy ilyesmi.Csak egyszerűen bármit eszek semmi nem látszik meg . És engem ez szörnyen zavar hiszen a korosztályom nagy része átlag testalkatú (vagy esetleg túlsúlyos), és úgy néznek rám mintha vmi ijesztő dolgot látnának, és nagyon sokan kibeszélnek a hátam mögött hogy milyen "deszka" vagyok :(
2010. okt. 29. 10:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ilyen az alkatod, később örülni fogsz neki.

Ennyi idősen 163 cm és 42 kg voltam, most 31 éves vagyok 163 cm és 54 kg, és ikerfiukat szültem. Hormonkezelés alatt mentem fel 60 kg-ra , de a szülés után le is csuszott rólam .Én hiába eszek mindent nem hizok. Majd alakul a tested a koroddal.

Én is mindig céltábla voltam az iskolában, ilyenek a gyerekek. De most akik csúfoltak mind irigykednek és kérdezik, hogy mit csinálok, hogy nincs meg a nagy pocim, stb.

2010. okt. 29. 15:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem tök normális,örülj neki, a többiek sztem csak irigykednek.

Én is 13 vagyok, 170 cm és 48 kg...Anyukám 18 évesen volt kb 167 cm és 40 kg...az már azért durva.

Ja és ne higgy annak se aki az írta kövér vagy.Egyáltalán nincs igaza.Mondjuk testalkattól függ.

2010. okt. 29. 16:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Egyél olvasztott csokifagyit! Az tényleg nagyon hízlal! Egyik barátnőm így szedett fel 5 kg-t.

Láttam itt valaki előttem írta, hogy nem divat a duciság... Érdekes, a suliban én "jó csajnak" számítok és van rajtam 5 kg felesleg...

13/L

2010. nov. 14. 15:42
 14/20 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj a súlyoddal, én 14 vagyok, 168 cm, 52 kg, és egyáltalán nem vagyok deszka.. Van ott bőven, ahol kell.

Majd fejlődsz te is.

2010. nov. 14. 16:32
 15/20 mana007 válasza:
Úristen de jó neked! Én meg bárhogy sportolok, husi vagyok.. bár igaz hogy mindent megeszek.. :P De neked tök jó! Fogadd el magad. Mások ölnének ezért..
2010. nov. 14. 18:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Én is most 13 vagyok

csak én 163 cm

és 45kg

és engem is szívatnak hogy milyen vékony vagyok. ne foglalkozz velük. Nekem szerencsére már csak ez az egy évem van mert utána gimibe megyek.

Amúgy csak irigyek hogy te akármennyit ehetsz és nem látszik meg.Ennek később hasznát veheted.

2010. nov. 14. 18:25
 17/20 anonim ***** válasza:

:O

Ne csinálj semmit..örülj neki ;)

Én tiszta lelki beteg vagyok,bánatomban kajálok, most vagyok 173 cm és 82 kg.

igen..borzasztó..gyűlölöm magam,ugyhogy addig örülj mig vékony vagy.

pápacsii.

2010. nov. 15. 17:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Én 13L vagyok, 168cm, és 48kg.. ezvan :D én örülök neki hogy rendszeres sporttal, semmi fogyókúrával, ilyen vékony maradhatok^^ de nehogy azt hidd, hogy engem érdekelnek a kalóriák..ha megkívánok egy csokit, vagy chipset, vagy épp a kedvencemet,: gyrost *-* akkor nem mondok nemet :D egyszerűen ilyen az alkat(unk) :D örülj neki. csók(K)
2010. nov. 15. 17:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát,én 14 éves vagy 162 cm magas,és 45 kiló.AKÁRMIT,és AKÁRMENNYIT eszek,nem látszik meg rajtam,nagyon könnyen adok le súlyt.Nem vagyok elöl deszka hátul léc,szerintem nagyjából jó alakom van.Egy pici (tényleg pici.:D) husi van rajtam.:)
2012. jún. 22. 19:57
 20/20 anonim ***** válasza:
előző VAGYOK. : d
2012. jún. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!