Engednétek ezt egy 14 éves lánynak?
Pedig az otthoni kiserletezgetesnek is van szepsege! Imadtam tinikent festegetni a hajam otthon :D
Mondjuk felnottkent en mar hozza nem nyulok itthon a hajamhoz ilyen szinten, fodraszra bizok mindent inkabb, de tinikent ez buli volt.
Feketével 2 okból nem kísérleteznék, pláne 14 éves haján. 1: a fekete hajfesték nagyon tud roncsolni, majdnem annyira, mint a szőkítőzés (a fekete festék elég "agresszív"). 2: ha mégsem tetszik neki, meggondolja magát, azt le nem szedik, csak több lépésben. Vagy lenöveszti (ami ugye nem épp szép), vagy levágatja (gondolom nem akar pár centis hajat), vagy amit írtam, több alkalmas tortúrával tudják átfesteni bármire, egyből szinte lehetetlenség a feketét eltakarni.
Próbálja ki a kimoshatót (a fekete azzal is nehezen jön ki), ha tartósan, több hónapig tetszik neki, azt szereti akkor fodrásszal ha találtok olyat, aki megcsinálja (az én fodrászom 16év alatt akkor sem fest, ha anyuka ott áll személyesen és engedné 🤷🏼♀️). Hennáról nem tudok nyilatkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!