Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek ezt egy 14 éves...

Engednétek ezt egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Lányom 14 lesz és mindenképpen fekete hajat szeretne. Mogyoró barna haja van , sötét szemöldöke. Megbeszéltem vele, hogy nyáron a nyaralás előtt, kimosható samponnal befestheti, viszont könyörög ha tetszik neki akkor hennát rakjunk rá. Ez jó ötlet?

máj. 5. 15:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%
Nem.
máj. 5. 17:06
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Engedném.
máj. 5. 17:18
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Elvinném a fodrászomhoz, mint hogy ő kísérletezzen otthon aztán úgyis ugyanoda kerüljünk.
máj. 5. 18:38
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Pedig az otthoni kiserletezgetesnek is van szepsege! Imadtam tinikent festegetni a hajam otthon :D

Mondjuk felnottkent en mar hozza nem nyulok itthon a hajamhoz ilyen szinten, fodraszra bizok mindent inkabb, de tinikent ez buli volt.

máj. 5. 18:47
 15/19 anonim ***** válasza:
20%

Feketével 2 okból nem kísérleteznék, pláne 14 éves haján. 1: a fekete hajfesték nagyon tud roncsolni, majdnem annyira, mint a szőkítőzés (a fekete festék elég "agresszív"). 2: ha mégsem tetszik neki, meggondolja magát, azt le nem szedik, csak több lépésben. Vagy lenöveszti (ami ugye nem épp szép), vagy levágatja (gondolom nem akar pár centis hajat), vagy amit írtam, több alkalmas tortúrával tudják átfesteni bármire, egyből szinte lehetetlenség a feketét eltakarni.

Próbálja ki a kimoshatót (a fekete azzal is nehezen jön ki), ha tartósan, több hónapig tetszik neki, azt szereti akkor fodrásszal ha találtok olyat, aki megcsinálja (az én fodrászom 16év alatt akkor sem fest, ha anyuka ott áll személyesen és engedné 🤷🏼‍♀️). Hennáról nem tudok nyilatkozni.

máj. 5. 19:01
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Persze hogy engedném, rendes színezővel. Én is 14 évesen nyáron festettem be gimibe már úgy mentem, azóta is fekete a hajam és sokkal jobban is áll. 31 vagyok
máj. 5. 19:02
 17/19 anonim ***** válasza:
23%
Hennaval igen, de azt csak akkor lehet hasznalni ha mindenfele kemia szer utan x honap eltelt.
máj. 5. 20:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Múlt nyáron vörösre csináltuk, (tenger előtt) és par nap alatt eltunt, csak fénynel látszott. Nem szeretnék neki ilyen tartósan, főleg hogy a suliban sem engedik.
máj. 5. 20:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán. Más kérdés, hogy az árát neki kéne legalább részben megkeresnie.
jún. 7. 18:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!