Anyukák! Ti hogyan fogadnátok,ha a kamasz fiatok nőies akar lenni?
Gondolok arra, hogy nőiesen öltözzön, szörtelenítse magát mindenhol, dauerezze,fesse a haját?
Nőies cipőt is felvenni akarna nylonharisnyával? De nem totàl nőnek akarna a öltözni, kinézni, inkább femin szeretne lenni.
Mit gondolnàtok? Hagynátok legyen ahogy szeret vagy lebeszélnétek?
#30 Én ezeket azért másoltam, mert csak magassarkút emlegettek,mint női cipőt, balerina vagy platformos cipővel femboyt nem találtam.
Nem sértődök meg, ha nevetnek rajtam hát jó, nem izgat,majd én is kinevetem és csúnyán nézek a ffiasan kinéző nőkre.
"Nem sértődök meg, ha nevetnek rajtam hát jó, nem izgat,majd én is kinevetem és csúnyán nézek a ffiasan kinéző nőkre."
Oké.
Tedd azt, de ebben semmi nőies nincs.
Még nem láttam nem hivatásos nőt, aki egy szál fényes harisnyában/direkt átlátszó leggingsben, szoknya/hosszú felsőnélkül flangált volna. Csak a hivatásosok vagy ízlésficamosok.
Az, hogy hol szortelenit, hat szive joga. Focistak eleve szoktak a labukat, a honaljnal el is varom a ferjemtol hogy szedje le. A szor nekem nem nemi jelleg, a no is szoros...es maradhat is szoros ha neki ugy kenyelmes.
Hajfestes, dauer megint csak sok ferfi el vele, a "pawa" stiluskor nagy divat volt mindegyiknel a melirozott haj.
Ha ugy feminin mint pl ahogy a metroszexualisnak (semmi koze a szexualitashoz nem tudom miert igy hivjak) nevezett ferfiak neznek ki az szerintem mar evek ota teljesen elfogadott.
Ha ugy feminin mint femboy, akkor nem szeretnem ha a kamasz gyerekem az utcara ugy menne ki. Elfogadom, megertem, es szeretem a gyerekem mindenhogy, de nem szeretnem hogy megtamadjak, megverjek, megkeseljek.
Ha nő akarsz lenni először is nevezd néven a dolgokat. "Femboy" és társai csak szinonimák a transzvesztitara.
Ha divatból akarsz nő lenni akkor szörnyen gáz, ha transzszexuális lennél akkor meg sem fordulna a fejedben, hogy kinek mi a véleménye, mivel ők úgy érzik rossz testben vannak.
#38 Nem akarok nőnek kinézni, csak kicsit nőies. Ez a kérdésben is így van.
Azok akik nőiesek szeretnek lenni de ffinak maradni azok a femboyok,akik totál nőnek akarnak kinézni azok a tranfesztiták.
A transzexuálisok azok,akik női nemiszervet,melleket is csináltatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!