Anyukák! Ti hogyan fogadnátok,ha a kamasz fiatok nőies akar lenni?
Gondolok arra, hogy nőiesen öltözzön, szörtelenítse magát mindenhol, dauerezze,fesse a haját?
Nőies cipőt is felvenni akarna nylonharisnyával? De nem totàl nőnek akarna a öltözni, kinézni, inkább femin szeretne lenni.
Mit gondolnàtok? Hagynátok legyen ahogy szeret vagy lebeszélnétek?
" A feminizmus a női egyenjogúságról szól, ebben az esetben arról, hogy őt is fogadják el nőinek."
Aha. Biztos érted mit akarsz mondani.... Egy szóval nem említettem a feminizmust. azt írtad FEMIN akar lenni. Ilyen szó nincs, ezért érdekelt volna, hogy esetleg a FEMININ, vagyis a nőies e a szó, amire gondolsz. Az "...őt is fogadják el nőinek " megintcsak totál értelmetlen.
A Tiltás fel sem merült. Szerintem az Ellenezném nem ugyanaz.
De majd a Kérdező segít :)
"ebben az esetben arról, hogy őt is fogadják el nőinek"
A nő biológiai nem. Nem a ruha teszi a nőt nővé. Nem is a smink, a magassarkú, a harisnya.
Nőnek vagy születsz, vagy nem, így abszurd a sugalmazásod.
Ha nőnek érzi magát, nyisszantsa le a himbilimbit, szedjen hormonokat. Nő mondjuk ettől se lesz, nem tud méhet növeszteni, megtapasztalni a fájdalmat, csak megszűnik férfinek lenni.
#11 és a többi feminizmuson rugózó!
A femin jelző a külső nőies kinézetre utal, én erre fókuszáltam a kérdéssel, ti kötöttétek össze a női mivolttal, mintha nő akarna lenni, mellet csináltatni, puncit operáltatni, transzexuálisnak beállítani.
De én ilyenről sosem beszéltem.
Azért használom a femin jelzőt,mert nőies szokásokat követ a kinézetével.
Kerdezo!
NINCS OLYAN SZO HOGY FEMIN!!!!!
#9 Amiket linkeltél nem azt a outfitet adja vissza amire gondolok. Én pont olyan felül ffi alul női szettet nem nagyon találtam,de ebben a videóban látható ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!