Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Ti hogyan fogadnátok,...

Anyukák! Ti hogyan fogadnátok,ha a kamasz fiatok nőies akar lenni?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy nőiesen öltözzön, szörtelenítse magát mindenhol, dauerezze,fesse a haját?

Nőies cipőt is felvenni akarna nylonharisnyával? De nem totàl nőnek akarna a öltözni, kinézni, inkább femin szeretne lenni.

Mit gondolnàtok? Hagynátok legyen ahogy szeret vagy lebeszélnétek?

máj. 5. 10:27
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
90%

" A feminizmus a női egyenjogúságról szól, ebben az esetben arról, hogy őt is fogadják el nőinek."

Aha. Biztos érted mit akarsz mondani.... Egy szóval nem említettem a feminizmust. azt írtad FEMIN akar lenni. Ilyen szó nincs, ezért érdekelt volna, hogy esetleg a FEMININ, vagyis a nőies e a szó, amire gondolsz. Az "...őt is fogadják el nőinek " megintcsak totál értelmetlen.

máj. 5. 11:46
 12/59 anonim ***** válasza:
100%
A feminizmusnak, és hogy egy férfit fogadjanak el nőnek, az 2 külön dolog. Sőt
máj. 5. 11:51
 13/59 anonim ***** válasza:
16%
Mi értelme tiltani?
máj. 5. 11:53
 14/59 anonim ***** válasza:
100%

A Tiltás fel sem merült. Szerintem az Ellenezném nem ugyanaz.

De majd a Kérdező segít :)

máj. 5. 11:55
 15/59 anonim ***** válasza:
70%

"ebben az esetben arról, hogy őt is fogadják el nőinek"

A nő biológiai nem. Nem a ruha teszi a nőt nővé. Nem is a smink, a magassarkú, a harisnya.

Nőnek vagy születsz, vagy nem, így abszurd a sugalmazásod.

Ha nőnek érzi magát, nyisszantsa le a himbilimbit, szedjen hormonokat. Nő mondjuk ettől se lesz, nem tud méhet növeszteni, megtapasztalni a fájdalmat, csak megszűnik férfinek lenni.

máj. 5. 12:06
 16/59 A kérdező kommentje:

#11 és a többi feminizmuson rugózó!

A femin jelző a külső nőies kinézetre utal, én erre fókuszáltam a kérdéssel, ti kötöttétek össze a női mivolttal, mintha nő akarna lenni, mellet csináltatni, puncit operáltatni, transzexuálisnak beállítani.

De én ilyenről sosem beszéltem.

Azért használom a femin jelzőt,mert nőies szokásokat követ a kinézetével.

máj. 5. 12:36
 17/59 anonim ***** válasza:
73%

Kerdezo!

NINCS OLYAN SZO HOGY FEMIN!!!!!

máj. 5. 12:43
 18/59 A kérdező kommentje:

#9 Amiket linkeltél nem azt a outfitet adja vissza amire gondolok. Én pont olyan felül ffi alul női szettet nem nagyon találtam,de ebben a videóban látható ilyen.

[link]

máj. 5. 12:50
 19/59 A kérdező kommentje:
#17 jó oké nincs, de olyan van, hogy boyfriend vagy tomboy női ruházat, fiús kinézet nőknél ugyebár? 😉
máj. 5. 12:53
 20/59 A kérdező kommentje:
Ebben a videóban a 8.9mp.-nél olyan szett van amire gondolok felül ffi alul női. [link]
máj. 5. 12:57
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!