Anyukák! Ti hogyan fogadnátok,ha a kamasz fiatok nőies akar lenni?
Gondolok arra, hogy nőiesen öltözzön, szörtelenítse magát mindenhol, dauerezze,fesse a haját?
Nőies cipőt is felvenni akarna nylonharisnyával? De nem totàl nőnek akarna a öltözni, kinézni, inkább femin szeretne lenni.
Mit gondolnàtok? Hagynátok legyen ahogy szeret vagy lebeszélnétek?
#21 Sok nőre is rá lehetne mondani akkor, hogy identitás zavaros,idióta akik boyfriendek, ffiasan öltöznek, nőiesen alig 😉. Ezek a jelzők nemzetközileg használtak,nem én találtam ki 😃.
#22 Ez így van sajnos, a fiatalok olyan szinten tudják csesztetni,bántani a másikat,aki teljesen átlagos, hogy többen öngyilkosok meg depressziósok lesznek.
Jó lenne tényleg mindenkit elfogadni amilyen valójában, nem pedig céltáblává tenni ahogy az Orbán kormány 😡
"Sok nőre is rá lehetne mondani akkor, hogy identitás zavaros,idióta akik boyfriendek, ffiasan öltöznek, nőiesen alig"
Nézz rá egy nadrág lévő nőre meg egy szoknyában, tűsarkúban és hatosnyaban feszítő férfire és máris megérted, mi a különbség.
Tőlem azt hord mindenki, amit akar, de jogom van rohelyesnek tartani az általad linkelt megjelenést. Bántani senkit nem fogok, de dicsérnem se kell, sőt elfogadnom sem. Az, aki provokatívan öltözik, azzal elfogadja, hogy az nem mindenkinek fog tetszeni. Ennyi.
Sajnos eddig nem jutott eszembe pontos kifejezés erre, ez lenne a $femboy$ stílus.
Innen vettem a femin(női fiú) szót, csak a nemzetközi kifejezés nem ugrott be 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!