Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Ti hogyan fogadnátok,...

Anyukák! Ti hogyan fogadnátok,ha a kamasz fiatok nőies akar lenni?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy nőiesen öltözzön, szörtelenítse magát mindenhol, dauerezze,fesse a haját?

Nőies cipőt is felvenni akarna nylonharisnyával? De nem totàl nőnek akarna a öltözni, kinézni, inkább femin szeretne lenni.

Mit gondolnàtok? Hagynátok legyen ahogy szeret vagy lebeszélnétek?

máj. 5. 10:27
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
82%
Ok, kérdező, ez pont ugyanaz, mint amiket linkeltem, max a szín más. Fekete harisnya, tűsarkú, rövidnadrág és ing. Erről az jut eszembe, vagy totál idióta az illető, vagy komoly identitás zavara van. Boyfriend, tomboy, outfit -magyarul már nehéz, ugye? Tőlem azt rangatsz magadra, amit akarsz, de legyél vele tisztában, hogy ha így jelensz meg valahol, mint ez a pasi a videóban, akkor egyrészt kirohognek, másrészt egyértelműen azt hiszik majd, homoszexuális vagy.
máj. 5. 13:06
 22/59 anonim ***** válasza:
58%
Nem zavarna, csak az, hogy emiatt bántanák. Nagyon kegyetlenek tudnak lenni az emberek azokkal, akik nem olyanok, mint mások. Én csak csendesebb voltam és én is megkaptam mindenhol a bántásokat, pedig ezen kívül semmi gond nem volt velem. Akkor egy nőies férfi az mit kaphat? Jó lenne egy olyan világban élni, ahol nem bántjuk egymást ilyenek miatt.
máj. 5. 13:07
 23/59 A kérdező kommentje:

#21 Sok nőre is rá lehetne mondani akkor, hogy identitás zavaros,idióta akik boyfriendek, ffiasan öltöznek, nőiesen alig 😉. Ezek a jelzők nemzetközileg használtak,nem én találtam ki 😃.

#22 Ez így van sajnos, a fiatalok olyan szinten tudják csesztetni,bántani a másikat,aki teljesen átlagos, hogy többen öngyilkosok meg depressziósok lesznek.

Jó lenne tényleg mindenkit elfogadni amilyen valójában, nem pedig céltáblává tenni ahogy az Orbán kormány 😡

máj. 5. 13:18
 24/59 anonim ***** válasza:
81%

"Sok nőre is rá lehetne mondani akkor, hogy identitás zavaros,idióta akik boyfriendek, ffiasan öltöznek, nőiesen alig"

Nézz rá egy nadrág lévő nőre meg egy szoknyában, tűsarkúban és hatosnyaban feszítő férfire és máris megérted, mi a különbség.

Tőlem azt hord mindenki, amit akar, de jogom van rohelyesnek tartani az általad linkelt megjelenést. Bántani senkit nem fogok, de dicsérnem se kell, sőt elfogadnom sem. Az, aki provokatívan öltözik, azzal elfogadja, hogy az nem mindenkinek fog tetszeni. Ennyi.

máj. 5. 13:28
 25/59 anonim ***** válasza:
91%
Attól függően, hogy valóban nőnek érzi magát, vagy divatból lett travi mint sokan a tiktokon...
máj. 5. 13:40
 26/59 A kérdező kommentje:
#25 a travi is egészen más, ők full nőnek öltöznek és női kiegészítőket használnak,táska,sál, paróka stb.
máj. 5. 13:58
 27/59 A kérdező kommentje:

Sajnos eddig nem jutott eszembe pontos kifejezés erre, ez lenne a $femboy$ stílus.

Innen vettem a femin(női fiú) szót, csak a nemzetközi kifejezés nem ugrott be 😉

máj. 5. 14:03
 28/59 A kérdező kommentje:
Nem kimondottan tűsarkú cipőre kell gondolni: [link]
máj. 5. 14:13
 29/59 A kérdező kommentje:
Egy tornacipő is lehet női, uniszex... [link]
máj. 5. 14:20
 30/59 anonim ***** válasza:
73%
Az első képen cowboy csizma van, a másodikon meg vászon tornacipő, ezek mindegyike uniszex, kb senki nem gondolja egyiket sem nőiesnek, sem ferfiasnak. Megegyszer, azt huzol magadra, amit akarsz, de ne sértődj meg, ha megbamulnak vagy kirohögnek.
máj. 5. 16:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!