16 éves gyerek mikor megy aludni nálatok?
Az én gyerekem is kitűnő volt általános iskolában végig. Első félévkor becsuszott most két négyes és egy hármas, de az évvegi biziben lesz sok hármas most és kettes is. 😒
Példamutatas megvan, mi időben fekszünk mert korán kelünk mi is. Most csak az idegtol nem bírok aludni, úgy osszekaptunk éjfél előtt nem sokkal...
Beszélgetéssel úgy érzem, nem megyünk semmire, az egész eddigi életünk egy folyamatos beszélgetés, mivel egyetlen gyerekünk, így sok időnk van rá. Valami mást kell kitalaljak, mert falrahanyt borsó amit mondunk neki.
De lehet hogy azt kéne, amit itt javasolt valaki, hogy elmegyunk mind aludni, és nem nézek ki éjfél körül a nappaliba, hogy itt van e még, (10-ből 10x itt van!) és én csak felhúzom magam.
Köszönöm, jó ötleteket adtatok! 🙂🥰
Meg mindig görcsben van a gyomrom a tegnapi vita miatt, tehetetlennek érzem magam, és már nagyon bánom, hogy úgy lerohantam őt. Szép napot kívánok mindenkinek.
"zenét hallgat, klipeket néz."
Akkor fél 10-kor WiFi kikapcs, ha a telefonján is van net, olyan csomag kell, amiben nincs.
A lefekves reszet hagyd ra. 16 eves, mar csak azert se fog koran lefekudni, mert allandoan ezzel baszogatod. Majd egy ido utan olyan hulla faradt lesz, hogy magatol lefekszik korabban.
A tanulas resze mar mas teszta. Az a kerdes, hogy valoban nem megy neki vagy csak lusta tanulni. Ha nem megy, akkor tanart keresnek, ha lusta, akkor le kell vele ulni tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!