Mennyire lehet részeg a kamasz?
Itt nem rendszeresen esetekre gondolok, hanem fél-1 évente előforduló alkalmakra. Mennyire lehet részeg egy 16-17 év körüli kamasz? Mi az aminél már szóvá teszed? (itt nem a rendszerességre gondolok). Van valami "teszt", hogy mennyit ivott?
A kamasz fiam most szombaton annyira részegen jött haza hogy magától fel sem bírt kelni, ez a négykézláb mászkálós szint. Még nem fordult elő, hogy ennyit igyon, volt már, hogy faltól-falig közlekedett, de olyan is csak ritkán. Nálatok volt már, hogy ilyen állapotban jött haza a fiad?
Egyetértek a 11-essel. Ez az a kor a tinik életében, amikor elkezdenek komolyabban inni és tudatosul bennük majd egy idő után, hogy hol a határ. Én is ilyen voltam 20-25 évvel ezelőtt. Gyermekkori cimborámnak és nekem is volt "mentős kalandunk" ezzel kapcsolatban, amire nem vagyok büszke, de jó lecke volt. Akkor ott nekem az volt a határ. Azóta nem, vagy nagyon kevés alkoholt iszok.
Ezen minden tini (fiú, lány) túlesik majd. Arra kell csupán figyelni, hogy ne "ragadjon benn", ne legyen belőle alkoholista, felnőtt korára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!