Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire lehet részeg a kamasz?

Mennyire lehet részeg a kamasz?

Figyelt kérdés

Itt nem rendszeresen esetekre gondolok, hanem fél-1 évente előforduló alkalmakra. Mennyire lehet részeg egy 16-17 év körüli kamasz? Mi az aminél már szóvá teszed? (itt nem a rendszerességre gondolok). Van valami "teszt", hogy mennyit ivott?

A kamasz fiam most szombaton annyira részegen jött haza hogy magától fel sem bírt kelni, ez a négykézláb mászkálós szint. Még nem fordult elő, hogy ennyit igyon, volt már, hogy faltól-falig közlekedett, de olyan is csak ritkán. Nálatok volt már, hogy ilyen állapotban jött haza a fiad?

ápr. 22. 19:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16-7 évesen belefér, ha egyszer a sárgaföldig issza magát úgy, hogy négykézláb okádik. Ebből fog mértéket tanulni
ápr. 24. 22:46
 12/12 kriszpo ***** válasza:
64%

Egyetértek a 11-essel. Ez az a kor a tinik életében, amikor elkezdenek komolyabban inni és tudatosul bennük majd egy idő után, hogy hol a határ. Én is ilyen voltam 20-25 évvel ezelőtt. Gyermekkori cimborámnak és nekem is volt "mentős kalandunk" ezzel kapcsolatban, amire nem vagyok büszke, de jó lecke volt. Akkor ott nekem az volt a határ. Azóta nem, vagy nagyon kevés alkoholt iszok.

Ezen minden tini (fiú, lány) túlesik majd. Arra kell csupán figyelni, hogy ne "ragadjon benn", ne legyen belőle alkoholista, felnőtt korára.

ápr. 25. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!