Fiatalok! Voltatok már részegek?
Nem. Sőt, alkoholt sem ittam még. Nem igazán vonz...
16
Nem. Pár kortynál alkoholnál többet sem ittam még igazán, csak alkoholmentes sört.
19l
Én ovis koromban voltam először részeg, mert kicsiként kinyaltam a bort a poharakból meg ittam már erjedésnek indult mustot.
Utána jó sokáig nem volt ilyen, aztán 16 évesen a szüleim véletlen leitattak. Ittam 1 sört, 2 felest, 3 féle bort és 1 vagy 2 pohár pezsgőt. Nem akartam ennyit inni, de rábeszéltek, aztán szédültem, de taktikusan támasztottam a falat, ha ültem, akkor támasztottam a fejem meg próbáltam enni, inni, hogy elmúljon, azt hitték, hogy álmos vagyok, pedig nem az volt a fő bajom.
Itt a másnap nem volt rossz, minimálisan gyenge voltam, picit fájt a fejem, de semmi komoly.
Az első "önszántamból lerészegedek, mert részeg akarok lenni" élményem, 18 voltam, és rövid idő alatt nagyon nagy mennyiséget ittam. Aznap sokat hánytam, másnap is 2-3*, hányingerem volt, izomfájdalmat éreztem, fürdés ellenére alkoholszagot éreztem magamon: hajam, bőröm, leheletem, vizeletem, mindennek olyan szagát éreztem. Nehezen ettem, majd este ráírtam 2 évfolyamtársra, hogy "szerintetek ehetek tojást?"-mert bizonytalan voltam és azt akartam, hogy azt gondolják, van életem.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!