Ti voltatok már annyira betegek, hogy azt hittétek nem élitek túl? Miért hiszik azt az emberek, hogy a fiatalok nem lehetnek betegek?
Én nem voltam még ilyen beteg, de alapvetően még csak megfázni se szoktam. Olyan érzésed, hogy nem éled túl, csak komolyabb betegségeknél lehet (rák, szívbetegségek, stb). A többit csak túlreagálod.
Alapvetően az emberek közül a fiatalabbak gyűrik le könnyebben az egészségügyi problémáikat. És nem hiszik azt, hogy nem lehetnek betegek, de azért egy megfázás vagy egy influenza nem a világvége.
Beteg nem voltam még anynira, de fájdalomban már volt részem, amikor konkrétan ájulás szélére jutottam.
Azért hiszik, mert az atlag fiatal többnyire egészséges, míg egy atlag 50es már tele van egszssegugyi gondokkal
Nekem leállt a vesém és kishíján vérnérgezést kaptam. Igen, voltam annyira rosszul.
Csak senki nem hitte el, csak egy vírus.
És a fiatalok igenis sokszor megkapják, hpgy szimulálnak.
Az a gond hogy az orvosoknál ez még gyakoribb tévhit. Én két évig magyaráztam házi orvosomnak hogy rettenetesen fáj a derekam azt mondta erre én még nem tudom mi az a derékfájás.
Addig amíg egy nap nem tudtam lábra állni akkora volt a fájdalom már mentőt hívtam. Csináltak egy CT-t abból kiderült hogy porckorong sérvem van méghozzá kettő ezt később MRI vel meg is erősítették
Meg annyian járnak oda hozzájuk igazolásért. Mert oké, hogyha hasmenésed is van, ami meggyógyulna, muszáj igazolást kérni.
De szimulálni sose szimuláltam és max. évente, félévente látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!