Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány éves korotoktòl kezdtetek eljárni bulizni? Ha fiatalok voltatok ittatok is meg csajoztatok?
16 évesen voltam egyszer, de akkor ott volt a keresztanyám. 17 éves korom óta járok rendszeresen, de mindig csak havonta egyszer mentem és eleinte nagyon sokat kellett könyörögnöm mire elmehettem. Kb fél év után már simán elengedte, de ugyan úgy csak havonta egyszer, mivel a bulihelytől kicsit messze lakok és nincs mivel hazajönnöm, így mindig jöttek értem, azt meg nem várhattam el, hogy minden héten hajnalban jöjjenek értem. Most már nagyon ritkán járok, úgy fél évente egyszer. Már nincs is meg az a nagy kedv, mint régen, meg mióta bezárták a helyet, ahová jártunk és máshová kell menni, pláne nincs akkora kedvem.
Én ittam a kezdetektől fogva. Mondjuk talán az első 3 bulimon nem, mert akkor olyanokkal voltam akik nem igazán szoktak inni, de amióta a legjobb barátaimmal járok, azóta minden buli előtt. Van, hogy annyira leisszuk magunkat, hogy bemenni is elfelejtünk. Szerintem csajozz nyugodtan. Minden buliban vannak lányok, akik nem bánják, ha oda megy egy fiú, csak ne legyél túl ittas meg bunkó, és ne gondold azt, hogy attól mert buli van, már mindent szabad.
20/L
16-17 évesen párszor eljártam haverokkal iszogatni, de nem lett tartós szokás. Illetve az alkohol maradt, a haverok elmaradtak.
Csajozni? Nem igazán. Neten összeszedtem egy lányt olyan 20 évesen, azt' annyi.
Soha nem fogok bulizni mert utálom
Max a fasiszta bulikat szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!