Testvérek között mennyire gyakori elköszönés a szájrapuszi?
Figyelt kérdés
Leginkább lányokra gondoltam. Vagy akik szájrapuszit adnak, ők leszbikusak?2024. ápr. 12. 07:52
4/10 anonim válasza:
Nekem osztálytársnőim szájrapusziztak, mindkettőnek volt barátja, már az egyiknek a férje, a másiknak a vőlegénye. Nem leszbik. De akkor is undorító és értelmetlen dolog szerintem :D
5/10 anonim válasza:
Leszbikus pár és testvérek is? Fúj! Nem hiszem, hogy ez gyakori lenne.
6/10 anonim válasza:
Testvérek között egyáltalán nem gyakori szájrapusziszkodni.
Leszbikusok is a párjuknak adnak, ahogy az heteroszexuális emberek sem smaciznak minden ellenkező neművel.
8/10 anonim válasza:
Nálunk nem szokás, más országokban gyakoribb a szájrapuszi üdvözlésként. Én nem tartom higiénikusnak, de nem feltétlenül van szexuális töltete.
10/10 anonim válasza:
Húgom pl barátnőjének szokott adni. Na és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!