Szájrapuszi kisgyermeknek? Mi a véleményetek?
Századszorra kiírt kérdés.
És mint mindig, most is anyós az, aki szájrapuszit ad. A kérdezők édesanyja soha semmiképpen.
Nem vinném oda a gyereket egész egyszerűen. Tök mindegy miről van szó, szájra puszi akármi, ha édesanyának van egy kérése, illik tiszteletben tartani, ennyi.
Apuka is beszélhet nyugodtan az anyjával, nem csak "gusztustalan" (egyes emberek ezt annak találják) de rendkívül veszélyes is lehet, hisz egy felnőtt embernek egészen más féle baktériumok vannak a szájában mint egy gyereknek, ami problémát okozhat stb stb..
Vagy beszéltek vele mindketten mint szülők, vagy ne ereszd őket össze..
Nem, ajándék se kell tőle hidd el, segítség meg végképp nem.
Aki egy ilyen egyszerű szülői kérést figyelmen kívül hagy, az szimplán tiszteletlen, mert azt ne magyarázza nekem senki, hogy ezredjere se sikerül megjegyezni valamit. Aki pedig tiszteletlen velem vagy a párommal szemben, annak bármilyen kérésével szemben (ami a szülőséget illeti, és józan keretek között van, a szájra puszi helyett arcra puszi pedig szerintem egy érthető kérés) az nekem ne segítsen semmiben, számomra az megbízhatatlan ember, hát mit is bíznék rá, mert a gyereket biztosan nem...
De mondom, ez a végső megoldás lenne, ha nagyon zavarja anyát. Első az lenne, hogy az anyós meg a kedves fia leulnek és megbeszélik ezt. Ha úgyse sikerül akkor esetleg a láthatás csökkentése lehetne megoldás, úgy hogy ebben mindkét szülő egyetért, egy határozottan lepattintják a nagyit.
8. Nem kell ajándék meg segítség senkitől, nemhogy egy ilyen erőszakostól.
Undorító, én csak rémkérdésekben láttam ilyet. Vki írta, hogy anyós a gyerek fenekét, kukiját puszilja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!