Szájrapuszi kisgyermeknek? Mi a véleményetek?
37. Férjednek se? Eltiltod a gyereket vagy elválsz? 😂
Ja tudom tudom, ő nem puszilná meg a gyereket a fenekén meg a combját, mert nem pedofil, velünk ellentétben.
Pelenkázáskor amúgy meg lehet törölni a nemiszervét, fenekét vagy már az is zaklatás? Pláne ha nem az én gyerekem hanem rokonomé?
42-es mert mért is? Te nem tudsz ésszerű választ adni a kérdésemre, ebből pont az jön le hogy TE nem vagy százas.
44-es ki mondta hogy nő lennék? Egyébként eleve, nem jönnék össze pedofillal, és hálaistennek a feleségem sem az :)
Igen,pelenkázáskor meglehet törölni/meglehet tisztogatni, lévén annak egészségügyi okai vannak.
32es nem elorebb van, hanem o az az ember akiben tudom h soha nem fogok csalodni, egy hazastars krvara nem lesz soha ennyire a bizalmamba 50 ev utan se, es szomoru ha nektek anyuci pici fia/lanya az aki nem hagyja hogy a hazastarsa tiszteletlen legyen az edesanyjaval.
En nagyon tavol allok az anyuci pici lanyatol, 18 evesen mar eltartottam magam. Nyilvanvalo hogy a szulok nem szolhatnak bele a hazaspar eletebe es en sem szeretem ha valakit az anyja iranyit felnottkorara. De eltiltani az unokat a mamajatol egy kib.tt szajrapuszi miatt..igen,szerintem ez boven az a kategoria hogy rafer a kedves hazastarsra h helyretegyek😊
Szar már neked ha a házastársad nincs olyan bizalmasod. Szép kapcsolat ez is.
44 látom te még most sem vagy képes épkézláb érveket felsorakoztatni, csak a barom példálózás megy. Vajon hogy jön már a fenék törlés a fenék puszihoz? 🤦♀️🤦♀️ Azért mikor már kínodba nem tudod mivel vágj vissza és csak a hülyeség jön.
Nem csak a fenék puszihoz, itt már a comb, sőt a kéz megpuszilásától is eltiltanák egyesek a rokonokat...
Ennyi erővel ne pelenkázhassa más a gyereket csak az anyja, mert a fenék puszival ellentétben megérinti a nemiszervét (ki tudja, ki a pedofil mert sokaknak ez jön egy ártatlan combra pusziból), még ha eü okai is vannak. Az nem a gyerek intimszférájának megsértése? Csak az ha megpuszilod a combját, amin röhög a gyerek, mert láthatóan szereti.
Aki teljesen más véleményen van és kategórikusan elutasítja azt amit más mond, annak mégis mi lenne az épkézláb érv? Megmondom... semmi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!