Apa kisfia között szájrapuszi?
A mai nap folyamán láttam hogy egy apuka szájon puszilja a kb 3 éves kisfiát(csak úgy)
Ez mennyire normális szerintetek? :D
Szerintem meg magánügy, amíg nem szexuális töltetű. Más emberek, más szokások. Mondom ezt úgy, hogy nekem az is idegen volt, hogy arcra puszival üdvözlik egymást az emberek. Láttam persze korábban is, hogy ez valahol szokás, de nekem speciel gusztustalan, ha belegondolok, hogy kvázi idegen emberek baktériumai kerülnek át az én arcomra. Számomra még mindig elfogadhatóbb a szülő-kisgyerek közti szájra puszi, mint hogy egy anyától/apától eltérő rokon eszik a gyerek evőeszközével, vagy a sajátjával ad neki az övéből.
Van gyerekem, nem puszilgatom a száját, de szoktam a talpára adni puszit, játékosan harapdálni is szoktam őt, meg csikizni. Ugye ha ezt egy felnőtt emberrel csinálnám, egyértelmű lenne, hogy milyen viszonyban állunk egymással. De gondolom lesznek a jelenlévők közül, akik ez alapján pedofilnak titulálnak, és rám húzzák hogy szexuálisan bántalmazom a gyerekemet 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!