Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én érzem magam magányosna...

Csak én érzem magam magányosnak néha?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok. Általában vidám, mosolygós, de vannak napok, amikor teljesen magányosnak érzem magam akármit csinálok. Barátaim vannak, csak a gimnáziumban, viszont én bejáró vagyok. Tapasztalat, ötlet?
2010. okt. 26. 22:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Testvéred nincs? Vagy valaki kb. veled egy idős rokon a környéketeken?
2010. okt. 26. 22:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Kollégium.

A kaja ehetetlen, a nevelők bunkók, de jó a társaság. Én 16km-ről megfelelő infrasrtuktúrával sem voltam hajlandó bejárni.

Próba szerencse, nem?

2010. okt. 27. 10:43
 3/16 anonim ***** válasza:

Na akkor én rendesen válaszolok a kérdésre:

Én szinte mindig így érzem magam (pedig fiatalabb vagyok nálad). Pont az ellentéted vagyok. Általában mindig szomorú vagyok és legszívesebben egész nap sírnék, de néha van 1-2 nap, amikor mosolyogni is látnak (megjegyzem volt olyan, aki még a mosolyomba is belekötött)...

Barátaim nekem is vannak, illetve inkább haverok. Azért (is) vagyok mindig olyan szomorú, mert kiskorom óta több emberben csalódtam, pedig azt hittem, hogy a legjobb barátaim. Ameddig csak ketten vagyunk, akkor én vagyok a legjobb barátnő, dől belőlünk a hülyeség és folyton röhögünk, aztán egyszercsak megjelenik egy harmadik lány, és engem elküldenek a fenébe (szó szerint). Ezt megcsinálták velem már oviban is, tavaly is, idén nyáron is, sőt, az osztályban egy új lány és egy (volt) barátnőm, akikről tényleg elhittem hogy a legjobbak. De valahogyan mindig én vagyok az utolsó. Ameddig még nem jöttem rá arra, hogy mégse én vagyok a "best" mindketőjüknek, mindig egy csoportban voltunk. Természetesen én ülök oda, ahova nem ül senki, még néha onnan is elküldenek.

Hétfőn tesiórán floorballoztunk, és az új lány volt a csk, természetesen a legjobb barátnőjét választotta, én meg bekerültem azokhoz, akik hát khm..Nem a legjobbak. (Pedig amikor először floorballoztunk, megdicsértek hogy milyen jó vagyok, ráadásul nyertünk ellenük.)

2010. okt. 27. 13:51
 4/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok az első válaszoló.

30 éves vagyok, férjnél vagyok, van 3 gyermekem, de igazi barátnőm nincs, és soha nem is voltak. Mindig irigyelltem azokat, akiknek vannak legjobb barátnői. Rengeteg ismerősöm, haverom volt, volt kivel bulizni menni, de volt, hogy hiába volt körülöttem sok-sok ember, nem volt kivel beszélgetnem. Olyankor hazamentem, és sokszor észre sem vették.

A férjem is így van ezzel, neki sem voltak soha, csak "látszat" barátai. És most mi vagyunk egymás legjobb barátai.

Szóval vannak ilyen tipusó emberek, akiknek valamiért nincsenek barátai. Ezért lett 3 gyerekünk, mert így ők egymás legjobb barátai lehetnek, ha felnőnek. Remélem, ez így is lesz, mert az iskolában, (most elsős) neki sincs egy barátja sem.

Szóval fel a fejjel, és barátkozzatok így, a neten egymással! :)

2010. okt. 27. 14:58
 5/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm a bűtorítást előző válaszoló. =)

3. voltam.

2010. okt. 27. 15:09
 6/16 anonim ***** válasza:
*bátorítást
2010. okt. 27. 15:18
 7/16 anonim ***** válasza:
10%

Persze kis barátom, lehet hogy nem a kérdésedre válaszolok, hanem a többinek szól inkább: Nem fécbúkozni, májvipezni, ívivezni, meg hiötözni, meg haverok közösségi oldalon barangolni ész nélkül, hanem személyesen besztélgetni és ismerkedni!

Nem csodálom, hogy a társadalomban elidegenednek az emberek, mert a virtuális barátok ott vannak és egy ikszel már ismerősök is vannak. De kérdem én, mind a több száz ismerőssel folyamatosan beszélgetsz?

És látom a környezetemben is, hogy az osztálytársak a telefonjukon ezt nyomogatják még órán is...

Most akkor miről beszéljek???

Egy szót nem tudok hozzájuk szólni, mert a fécbúk elveszi az eszüket!

2010. okt. 27. 16:33
 8/16 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Nekem ezek közül csak iwiwem van, de azon se egész nap lógok, nem olyan izgalmas. Azért kezdtem el neten ismerkedni, mert - mint írtam - a valóságban senki se vesz komolyan. Akik meg hasonlóan jártak, mint én, nem olyan nyitottak, és elbújnak a többiek elől.
2010. okt. 27. 16:58
 9/16 anonim válasza:

Pont ugyanez van velem is. Amit leirtal...

Nem vagy egyedul, szoval...

2010. okt. 27. 17:17
 10/16 anonim ***** válasza:

A 30 éves 3x-os anyuka vagyok.

Amikor én voltam tini, még nemvolt iwiw, facebook, nem volt divat netezni, mert számítógép sem volt szinte senkinek sem a társaságunkban. Viszont engem nem érdekelt, hogy kinek hány pasija volt az elmúlt egy hónapban, és az sem volt fontos, ki milyen piától milyen hamar tud berúgni. Viszont a "barátaimnak" addig voltam mindig fontos, amíg nem volt tőlem érdekesebb, vagy amíg jobb anyagi helyzetben voltunk. A férjem "barátja" is addig volt a barátja, amíg jobban álltunk anyagilag. Ő elvett egy 1 gyerekes anyát, akinek háza van, és igen jó anyagi körülmények között él. Mi a saját házunkban élünk, nincs hitelünk, de sok pénzünk nincs, viszont szeretjük egymást őszintén, érdekek nélkül. Ez az állítólagos "barát" egyszer azt mondta a férjemnek, hogy szeretné látni, hogy tartunk már valahol. Nah azóta nem keressük a társaságát, igaz, ő sem a miénket, pedig a nagyfiúnk az ő keresztfia.

Szóval nem biztos, hogy a facebook, az iwiw, a chat vagy a net a "bűnös". Sokszor a pénz és az emberek nagyravágyósága, nagyképűsége minden "barátság" elrontója.

2010. okt. 27. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!