A férjem fia manipulálja a férjem?
Most akkor nem közös kasszán vagytok? Mert az előbb azt írtad, hogy a te gyeded - vagy nem tudom ekkora gyerekre milyen állami ellátás van per pill - is megy a közös kasszába.
Ha közös kassza, akkor a férjed hogy vett külön kis zoknit a babának?
Mindig másra kellett a pénz, mindent te oldasz meg. A közös kasszából vagy a saját pénzedből?
Ez nem a nagyfiú hibája, hanem a férjedé. Kb így jártam én is a gyerekem apjával, és igen, nálunk is voltak előjelek (nem volt egyikünknek se gyereke előtte) mikor a gyerekünk megszületett. Nekem kellett gyeden megoldani, mert apukának soha nem úgy jött össze sajnos... a nagymamámtól, stb rokonoktól a gyerekre kapott pénzekből vásároltam mikor a tgyás (volt akkor) aztán a gyedem elfogyott, mert abból fizettem a hiteltörlesztést.
Mikor kimerült a hitelkártya keretem és minden láncom, gyűrűm már zaciban volt, fogtam a 1,5 éves gyereket és elköltöztem vele anyámhoz, visszamentem dolgozni, gyerek bölcsibe és rendeztem az anyagi dolgaimat. Apukától, aki meg nemhogy nem tudott rólunk gondoskodni, de még én mentegettem meg őt folyamatosan - ennyit a mi közös kasszánkról is - megváltam. Helyrejöttem anyagilag és normális anyagi körülmények közt neveltem utána a fiamat. A későbbi gyerektartásokat is hagyjuk.
Szóval, nem a nagyfiú hibája, amit neki tulajdonítasz, hanem az apjáé.
Nem köteles de szeretné
Anyuka meg a dior árát szeretné ha a babára költené
De nem költ
Anyuka költ rá
Rossz lóra tett
Szerintem ott ahol honap vegen nincs penz ne a dior parfum legyen a prioritas, ha mar ennel a peldanal maradok. :)
Azt a gyerek (fiatal felnott) megveheti a diakmunkas penzebol is.
A kerdezo fo problemaja az, hogy honap vegen megy a sakkozas, nem hogy felre rakni nem tudnak gondolom fizutol-fizuig elnek, de apuka azert minden honapban a ruhapenz melle MEG vesz uj ruhakat. Ismet kerdem, miert? Nem novi ki, nem megy tonkre egy honap alatt. Egyebkent nyilvan tudom, megy a presszio a tarsaitol hogy akkor meno ha vasarolnak, ha minden honapban a legujabb trend szerint oltozik, de apuka miert aszisztal ahhoz hogy birkat neveljen a gyerekbol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!