Miért cikiznek az osztálytársaim mert teljesen más a gondolkodásom?
Pl.: Egy lány megmondta, hogy nem tanul meg kötni mert hülyeség. Én meg mondtam neki hogy mi van, ha nem lesz pénze a gyerekének ruhára és neki kell varrnia/kötnie. Erre ő azt mondta hogy ő nem lesz akkora csóró. Csakhogy nekünk sem volt kisgyerek koromban pénzünk ruhákra és anyukám csinálta nekem -.-" És kicsit sem szégyellte el magát.
Még egy példa:
Az a nagy életcéljuk hogy gazdagok legyenek. Egyszer osztályfőnöki órán el kellett mesélni hogyan képzeljük el a jövőnket én meg szépen elmondtam amit szeretnék: Egy felújított parasztházat egy falun valahol a közelben és boldogan élni ezen a kis önellátó tanyán a férjemmel és a gyerekeimmel. Úgy röhögtek mintha valami akkora vicceset mondtam volna sűrű b*zmegezés között.
Na meg az is gáz nekik hogy jó cuccaim vannak (ZARA, H&M, Tally Weil, stb..) de turkálóból. És hogy nem káromkodok és nem kezdek ki fűvel fával és nem hárommillió kamubarátom van hanem három igazi. Ti mit gondoltok?
12,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!