Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy gyerekből lehet nevelni...

Egy gyerekből lehet nevelni egy homoszexuálist biszexuálist, vagy leszbikust!?

Figyelt kérdés
A szülői neveléshez közé lehet ehhez!?

2024. márc. 3. 12:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
31%
Kihatással akart lenni,nem kilátással.
2024. márc. 3. 15:44
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, én konkrétumot kértem, nem azt, hogy még hosszabban bizonygasd azt, amit nem tudsz alátámasztani tartalommal.

2024. márc. 3. 15:53
 23/28 anonim ***** válasza:
8%
Arra írtam hogy bármelyik gyermek pszichológus könyv... ott a könyvtár lehet művelődni. Annyit olvastam már hogy nem tudom mi a címe,de az összes kitér az első években mi fontos a fejlődés szempontjából.
2024. márc. 3. 15:59
 24/28 anonim ***** válasza:
88%

Nalunk sose volt tema a homoszexualitas, megis tetszett a sajat nemem. Mikor eloalltam vele hagyjuk is inkabb. Felnottem, es a mai napig mindket nem tetszik.

Nem volt a neveles befolyasolo tenyezo.

2024. márc. 3. 16:38
 25/28 anonim ***** válasza:
86%

Egyesek szerint már az is elég, ha szivárványszínűre van festve az óvoda kerítése. :D :D :D

Nálunk az egyik bölcsinek voltak szivárványszínű berakásokkal díszítve a paneljei, és amikor kirobbant az az óvodakerítéses botrány, akkor jöttek a munkások és összekeverték a színeket, hogy ne szivárványos sorrendben legyenek. :D

2024. márc. 3. 17:45
 26/28 anonim ***** válasza:
29%
Mindegy persze nem ettől lesz valaki meleg,én csak arra próbáltam kitérni hogy a túlzott felvilágosult nevelés káros lehet kis korban. Ez alatt is azt értem hogy minden témának megvan a maga ideje így tehát a szexualitást nem 2 éves korban kell megbeszélni hanem kiskamasz korban és így tovább. Megint más ha ő maga kérdez rá,mert lát pl 2 csókolódzó bácsit,de akkor sem kell mindenre kitérni csak arra ami szükséges és azt is olyan formában amit fel tud dolgozni.
2024. márc. 3. 18:31
 27/28 anonim ***** válasza:
Tonkre tenni lehet, de meleget ha nem az, akkor nem tudsz belole csinalni.
2024. márc. 6. 09:58
 28/28 anonim válasza:
0%

Sajnos igen.

Ha a kislány azt látja hogy a szülei két nő, és egymással élnek és együtt, akkor ezt fogja látni természetesnek. Ezt a példát látja a szülőktől.

És a kislány nem a fiúkat fogja élettársnak tekinteni.

A lányok között már alapból van egy ilyen leszbi hajlam, és ez még jobban fokozná ezt a dolgot.

2024. ápr. 23. 12:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!