Egy gyerekből lehet nevelni egy homoszexuálist biszexuálist, vagy leszbikust!?
Ne haragudj, én konkrétumot kértem, nem azt, hogy még hosszabban bizonygasd azt, amit nem tudsz alátámasztani tartalommal.
Nalunk sose volt tema a homoszexualitas, megis tetszett a sajat nemem. Mikor eloalltam vele hagyjuk is inkabb. Felnottem, es a mai napig mindket nem tetszik.
Nem volt a neveles befolyasolo tenyezo.
Egyesek szerint már az is elég, ha szivárványszínűre van festve az óvoda kerítése. :D :D :D
Nálunk az egyik bölcsinek voltak szivárványszínű berakásokkal díszítve a paneljei, és amikor kirobbant az az óvodakerítéses botrány, akkor jöttek a munkások és összekeverték a színeket, hogy ne szivárványos sorrendben legyenek. :D
Sajnos igen.
Ha a kislány azt látja hogy a szülei két nő, és egymással élnek és együtt, akkor ezt fogja látni természetesnek. Ezt a példát látja a szülőktől.
És a kislány nem a fiúkat fogja élettársnak tekinteni.
A lányok között már alapból van egy ilyen leszbi hajlam, és ez még jobban fokozná ezt a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!