Szerintetek mi legyen? Menjek holnap vagy ne?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy beteg vagyok. Tegnap 39 fokkal feküdtem, azt lehúztuk. Ma 38,5-tel ébredtem, az is lement szerencsére, most 37-38 között ingadozik, de bízom benne, hogy estére lemegy. ANya azt mondja, hogy maradjak itthon holnap és feküdjem ki, de én nem akarok lemaradni a suliban.
Mi legyen ?
2010. okt. 24. 14:19
1/9 anonim válasza:
Ha lázas maradsz, akkor otthon maradsz. Majd elkéred a lecót egy oszt. társadtól.
2/9 anonim válasza:
Maradj mindenképpen. Élvezd ki, hogy van olyan szerencséd hogy hiányozhatsz.
3/9 anonim válasza:
Betegen ne menj suliba. Kérd el a leckét és tanulj otthon! Gyógyulj meg minél hamarabb!!
4/9 anonim válasza:
Inkább ne menj holnap suliba. Ha rosszul leszel amúgy sem tudsz figyelni, és valaki biztos odaadja a leckéket is. Egy nap nem a világ vége, nem fogsz hú de nagyon lemaradni. :)
5/9 anonim válasza:
Ha holnap bemennél betegen, akkor mégjobban megbetegednél, és akkor többet hiányoznál, mintha holnap nem mennél, és akkor csak egy napot hiányoztál. :D
6/9 anonim válasza:
Ne menj be. Bár nekem muszáj, volt, hogy lázasan is bejártam, és suliban múlt el. Elég erős az immunrendszerem, egy hétig lázasan jártam suliba, és hétvégére jól voltam. Persze én sem jókedvemből, egyszerűen ilyen a matektanárom... Nem szabad hiányozni, mert akkor úgy lemaradok, hogy szevasztavasz.
7/9 petrus (: válasza:
ne menj :)
jobb, ha kipihened magad, átmegy rajtad, és kedden mehetsz megint. nem hiszem, hogy örülnél ha egész héten otthon kellene lenned. 1 napot meg ha kihagysz nem sok mindenről maradsz le.
16/L
8/9 anonim válasza:
Örülnék ha nem kéne suliba mennem,,Te meg ilyenekért nyafogsz...Majd meglátogat az egyik osztálytársad és szépen elmondja mi a lecke
9/9 A kérdező kommentje:
Te bajod, ha nem szeretsz suliba menni, hidd el, én sem passzióból megyek.
AMúgy köszi mindenkinek, mégis bementem, nem voltam már lázas. legalább megtudtam, hogy holnap írunk angolból :D
2010. okt. 25. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!