Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelyi UH-ra hány hetesen...

Hüvelyi UH-ra hány hetesen menjek, hogy már tutira legyen szívhang?

Figyelt kérdés

Azt is tudom, hogy mikor fogant, mert ovutesztet használtunk. Most vagyok mensi szerint 4+6 hetes, de valójában 5 nappal fiatalabb.

Biztosra szeretnék menni, mert ez magán UH lesz, mert sajnos a dokimnak csak hasi UH-ja van, amin az előző babát is írtós sokára láttuk, és az a terhesség vetéléssel végződött.

Nagyon aggódom.

Köszi mindenkinek!

2009. szept. 26. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is gratulálok a kisbabához és ne aggódj, nem szabad rosszra gondolni. Én 6 hetesen mentem másodszor akkor volt már szívhang. ha nagyon biztosra akarsz menni akkor 7 hetesen menjél akkor már kell hogy legyen szívhang.
2009. szept. 26. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is 7 hetesen menj! Boldog babavárást, jó egészséget hozzá!
2009. szept. 26. 19:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor még bő 2 hétig valahogy kihúzom. :)

Boldog babavárást Nektek is!

2009. szept. 26. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 7. héten is csak petezsák volt, de a 8+5 hetesen már 2cm-es volt a babus szívlüktetéssel...
2009. szept. 26. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!