Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes és 4 naposan megyek...

6 hetes és 4 naposan megyek hüvelyi uh-ra. Mit láthat akkor a doki? Lesz már szívhang?

Figyelt kérdés
Eddig hasival nézett meg 5 hetesen kétszer is, de nem látott semmit. Nem vagyok egy vékony testalkatú, lehet ez amiatt?
2009. febr. 9. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6+4 naposan volt már szívhang és hüvelyi uh-val néztek meg. A 12. heti már rendes, hasi uh lesz. (Én sem vagyok nádszál...)
2009. febr. 9. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem már volt szívhang.

Boldog Baba várást!

25 hetes kismami

2009. febr. 9. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Én duci vagyok és hüvelyin látták csak 7hetesen rendesen.De ez vizsgáló orvostól is függ,hogy mennyire akarja látni:(
2009. febr. 9. 18:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt a baj. Nem vagyok épp vékonyka, és mondta a dokim, hogy hasin a zsírpárna miatt nem látszik.

Hüvelyin látszani fog, és lehet, hogy már szívhang is lesz. Attól függ, hogy mikor fogant!

2009. febr. 9. 18:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Elvileg jan. 10-én. Nekem is azt mondta kedvesen, hogy a háj miatt nem látszik...
2009. febr. 9. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a MÁV kórházban amugy a 7hetes hüvelyi után,a vizsgáló UH-s akarta látni hasi-is 7+4naposan és sikerült neki,ezért írtam hogy mennyire akarja attól is függ.A hüvelyi a 2es női klinikán volt.De uj dokim lett és ő megnézette ujra.
2009. febr. 9. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 6 hetes 6 naposan mentem hüvelyi uh-ra és már látszott a baba is, és pulzált a szíve is.
2009. febr. 10. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!