Leesett a 9 honapos babam az agyrol a parketre beütötte a fejet de nem latszik semmi, megis aggodom nehogy belsö verzese legyen, mert utana sir mindig talan faj a feje ott ahol meg ütötte? Menjek orvoshoz vele?
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 13:14
1/4 anonim válasza:
Nekem 6 hónapos esett le.Sajnos:-(
Nem kell szerintem ha abba hagyta a sirást.Meg ha ugyanugy csinál mindent.
Neekem azt javasolták hogy figyeljem hogy ugyanolyan a viselkedése meg ha hány akkor azonnal orvos.Mert akkor agyrászkódása van.
2/4 anonim válasza:
Ha nem hány, nem lesz zavart, akkor nincs nagy gond. Figyeld a viselkedését, kedvét, étvágyát.
3/4 anonim válasza:
hát mos már ez a korszak következik potyognak nem lesz baj
4/4 anonim válasza:
Nekem a rácsos ágyból esett ki 7 hónaposan. Nem gondoltam hogy már fel tud állni és még magasan volt az ágy. Azóta lejebb került. Semmi baja nem lett szerencsére, nem vittem orvoshoz, csak figyeltem. Ha nem hány, eszik, ugyanúgy viselkedik mint előtte akkor nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!