Mit tegyek ha fáj a gyerekem gyomra minden áldott reggel?
Középiskolas lett szeptemberben. Nagyon rossz közösségbe került, ezért november elején sulit váltott. De itt is rosszul érzi magát, sok a nagyképű, bunkó lány az osztályban.
Már találtunk pszichológust, eddig kétszer volt nála.
Sokat beszélgetunk erről a témáról itthon. Itthon szeretet, béke van, normális család vagyunk.
Én úgy érzem, ennél többet hirtelen nem tudok tenni, vagy igen?
Hát ez ismerős. A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni, középiskolában is, sőt, nekem rosszabb volt, mint az általános iskola.
Ha befordultam reggelente az iskola utcájába, már akkor hányingerem volt, szorongtam. Ennek az lett a vége, hogy refluxom lett aztán érettségi után keményen pánikbeteg lettem. 2 évig kb el se hagytam a házunkat, gyógyszereztek orrba-szájba, amit aztán kőkemény küzdelemmel sikerült elhagyni.
Nem lehet magántanuló?
"De miért írod csodálkozva, hogy "most váltott iskolát"? Hát a kérdésben leírtad, hogy itt se jó neki."
Nyilván azért írtam, mert egy ismételt iskolavaltas sem hiszem, hogy eredményes lenne.
Mondjuk nem lehet mindig iskolát váltani, mert ő áldozat-típus, akit minden hülye betalál.
Járjon el küzdősportra - nem azért, hogy verekedjen, de ott önbizalmat is szed magára. :)
Engem is bántottak, mert... kicsi voltam, vékony, gyengébb, aztán elmentem önvédelmire, ott meg elég szépen magamra szedtem egy jóadag önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!