A gyerekek járnak táborba a héten. Nagyon szeretik. Mikor reggel mentünk, bepakoltam a helyükre. Mire kijöttem, a lányom mászott a földön és nyávogott, mert ő macska. Mondta az óvónő, hogy egész héten ezt játsza. Otthon nem szokott. Autista?
Úristen, miért lenne autista?
3 éves kisfiam is többször játszik olyat, hogy ő cica vagy kutya. Teljesen egészséges gyerek, ahogy a te kislányod is az. Cseréld le az orvosod, mert nem normális.
Jóistengyerele....
Még a 9 éves lányom is játszik cicásat, kutyásat, babásat a kisebb tesójával. A 3 évesem meg pláne.
34 évesen a férjemmel még én is szeretek szerepjátékozni. Úr Isten lehet én is autista vagyok 😳😳😳😳🙈🙈
Ja, csak a lenyeget hagytad ki, hogy vannak mas furcsasagai is es valojaban nem az a problema, hogy szerepjatekozik.
Hat, ha kuldik kivizsgalasra, mert az ovono gyanakszik, akkor valami talan van vele. De nem feltetlenul autizmus.
Legyen kivizsgalva aztan meglatjatok. Az is lehet, hogy semmi komolyabb baj nincs vele, csak valoban kicsit szorong es igy oldja. De ha igy van, majd ez is kiderul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!