Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor hogy is van ez?...

Most akkor hogy is van ez? Miért ilyenek egyes emberek?

Figyelt kérdés
Már korábban kiírtam egy ehhez kapcsolódó kérdést. (Szerintetek hány éves kortól számít egy gyerek kamasznak?) Ott több olyan választ is kaptam, hogy nem korhoz kötik, hanem hogy mennyire érett valaki. Viszont most olvastam egy kérdést ebben a kategóriában, amire válaszolt egy 11 éves lány, erre lehurrogták, hogy ő még nem kamasz, nem ÍRHAT ebbe a kategóriába. (Van egy harmaidk kérdés is, amiben viszont történetesen egy anya ír, és mégcsak nem is utaltak arra hogy a kisgyerekek kategóriába kellett volna a kérdés kiírni, ahol mellesleg 9 évnél idősebb gyerekről nem írnak.) Pedig nem is ismerik, úgy hurrogták le. Tudom-tudom, látszik hogy még kisgyerek vagyok mert ennyire érdekel ez a téma, meg nagynak akarok tűnni, pedig milyn jó kisgyereknek lenni, de akkor is érdekes, hogy az én kérdésemben írták a szent beszédet hogy nem egy bizonyos kor fölött lesz valaki kamasz, a másik kérdésben meg hogy merészel válaszolni egy 11 éves. Kicsit furcsa, nem?
2010. okt. 23. 10:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát... a kamasz az kb 12-13 éves kortól van, előtte kiskamasz kor van. Ami se nem teljesen kamasz, se nem teljesen kisgyerek. Úgy a kettő között kb.

A tinédzser kor pedig a 13-19 éves kor.

2010. okt. 23. 14:36
 12/14 A kérdező kommentje:

De csak kb. Azt viszont nem értem, hogy a 7-11 év közötti gyerekek mik? O_o Mert szerintem a kisiskolások nem mind kigyerekek. De ahgyjuk a témát. Lehet, hogy azért látom így, mert még csak néhány éve voltam 6-7 éves. Pl. mivle tavaly voltam negyedikes, úgy gondolom, hogy a 4. és 5. osztály között sok különbség van, viszont az tök8, hogy valaki elsős, vagy másodikos.

Azt tudom, hogy 13-19 év között van a tinédzser kor, mert az eredeti angol neve teenager és -teen van a thirteen, forteen, stb. számokban 19-ig, így addig tart a teenager kor.

2010. okt. 23. 14:55
 13/14 anonim ***** válasza:

a tinédzser az olyan mint a kamasz

amúgy csak te hiszed azt hogy nagy különbség van a 4. és 5. között.felsős lettél de azért még ott is a legkisebb vagy.

2010. okt. 23. 17:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Ezt írtam. Hogy mivel msot elttem 5-es, úgy érzem, hogy sok különbség van az 5. és 4. között. Amikor 3-os lettem, azt hittem, hogy sok különbség van a 2. és a 3. között, ma már meg nekem teljesen mindegy, ugyanaz.
2010. okt. 23. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!