Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Titeket nem dühít egyes...

Titeket nem dühít egyes emberek felelőtlensége?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy sokan felteszik a "lehetek terhes" jellegű kérdéseket azután, hogy felelőtlenül (megszakítással, védekezés nélkül, stb..) voltak együtt. Bocsánat a kirohanásért, de engem ez nagyon dühít, hogy az ilyen emberek a meggondolatlanságuk után itt nyafognak, hogy jaj terhesek lettek. Kérdezem én, hogy miért nem gondolkodtak előtte. Vagy ha már megtörtént a "baj" még lehetne 72 órás tablettát bevenni. Természetesen nem azokra gondolok, akik egyéb okok miatt aggódnak egy esetleges terhesség miatt, szóval nem meggondolatlanságból.
2011. jún. 2. 02:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én sem értem az ilyet.

Nem is tudom dühít-e, inkább azt hiszem, csak szánakozom rajtuk.

Tegyük fel, hogy így járnék (ami kizárt), de ha mégis, mert tegyük fel nem védekezhetnék tablettával, csak óvszerrel, és kiszakadna, hát, én nem tudnám úgy nyugodtan álomra hajtani a fejem, hogy tudom, esetleg teherbe is eshetek. Az esemény után azonnal mennék a nőgyógyászhoz a másnapi tablettáért.

2011. jún. 2. 03:36
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

De aki egyáltalán nem védekezett, vagy csak megszakítással, mint ha kb. az őskorban lennénk, azokat végképp nem értem, miért közösültek??

Ha annyira kívánják egymást, miért nem lehet ilyenkor csak orálozni vagy kézzel csinálni?

Számomra ez egy felfoghatatlan rejtély!

2011. jún. 2. 03:40
 3/14 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem a megszakítással nincs baj, ha tényleg megszakítják :) Mi jó pár éve így csináljuk, mert a gumitól viszketek, tablettát meg nem használhatok. Egy, tervezett babánk van (eddig). (Ja és egyszer vettem be 72 órásat - mert akkoriban még gumival csináltuk és valahol menet közben eltűnt... De azért annak a gyógyszernek durva mellékhatásai lehetnek.)

Tényleg elég lehangolóak ezek a kérdések, de úgyis lesznek, mert a ilyen az ember. Szex előtt sokan nem gondolkodnak, a fiúk többsége legalábbis biztos nem használja az agyát egy bizonyos fázisban :), sok lány meg vagy egyszerűen buta vagy szolgaian nem mer szólni "nehogy elrontsa". Inkább az életét rontja el, mint a pillanatot.

Más részről meg nem is értem, miből gondolják, hogy egy fórumon megtudhatják, terhesek-e. :)) Vegyenek egy tesztet, olvassák el a használatit, mikor érdemes már tesztelni. Aztán ha negatív, de még mindig gyanús, irány a nőgyógyász.

2011. jún. 2. 04:03
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Én már úgy vagyok vele, ha böngészek és látok egy ilyen kérdést, simán tovább megyek. Még arra sem méltatom, hogy elolvassam, mert valóban NAGYON IDEGESÍTŐ TUD LENNI!

Eleinte arra gondoltam, hogy "szegény...". De ha jól bele gondolok, akkor ezek a nőnek mondott élőlények annyira buták, hogy még egy tini szintjére sem lehet rakni őket!

Előttem írták, hogy a pasinak megy el az esze, a nő meg nem akarja elrontani. No az ilyen nem nő, hanem egy buta liba!

Erről jut eszembe: Tudjátok mi történik, ha egy pasinak levágják a ....?

A fejében az a pici szürke pont, megpróbálja átvenni az irányítást!

ELNÉZÉST KÉREK A NORMÁLISAN GONDOLKODÓ FÉRFI NEMTŐL!

2011. jún. 2. 05:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Nana. Ne csak a retardált kölyköket szidjátok, hanem a régebbi korosztályokat is. Ők felelősek ugyanis a hiányos, ostoba szexuális felvilágosítási rendszer miatt.

Nem tudom megérteni hogy lehet alapos kutatás nélkül nemi életbe kezdeni, de ha maguktól nem hajlandóak utánaolvasni a dolgoknak akkor valakinek az iskolában beléjük kell verni az ilyeneket.

2011. jún. 2. 05:23
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

Hát elég egyszerű "alapos kutatás nélkül nemi életbe kezdeni" :) A mai gyerekek biológiailag egyre gyorsabban érnek (talán a sok fogamzásgátló és hozamfokozó takarmány miatt, ami a vízbe, élelmiszerekbe került már, ki tudja). Pluszba kapják a médiából a szexuális tartalmakat (reklámok, filmek, videoklipek, zeneszövegek... stb.). Hát persze, hogy be vannak sózva.

Nem tudom, az iskolákban ma mi az előírt felvilágosító "módszer", de gondolom tanártól, vihorászó osztályközösségtől függ, mennyi megy át az agyakba belőle. Valószínűsítem, inkább a szülőkön múlik, elsősorban, hogy milyen példát kap a gyerek (pl. vár az igazira vagy olyan úgy sincs). Másodsorban, hogy anyuka-apuka mikor, miképp ül le beszélgetni vele erről.

Szerintem minden életkorban fontos a gyerek értelmi szintjének megfelelően, nem trágárul, nem ijesztgetve és nem is túl tudományosan, elmagyarázni a biológiai működését az embernek, és hogy szexelni bizony jó, de majd csak akkor érdemes, ha tényleg szerelmes vagy és hogy védekezés mellett is baba lehet belőle.

2011. jún. 2. 06:11
 7/14 anonim ***** válasza:
11%
Én sem olvasom már el az ilyen kérdéseket. Meg ha lehet akkor az olyanokat se, ahol a gyerekgyilkosok egymás buksiját simogatják, és azt bizonygatják, hogy még csak meg se bánták!!! Épp tegnap futottam bele egy ilyenbe. Undorító.
2011. jún. 2. 07:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem is zavar. Az meg még inkább, amikor felteszik a kérdést, hogy "a pasim időben kihúzta..." és amikor jönnek rá a válaszok, hogy de bizony így is lehetsz terhes, akkor a válaszadót tekintik hülyének a kérdezők, és olyanokat írnak, hogy "de nem volt neki előváladéka" (???) meg "csak 3x bedugta és kész". Kiborító...először kérdezzen, neten bármit elolvashatna, és utána cselekedjen legjobb belátása szerint. De jó volt kicsit panaszkodni:-))!
2011. jún. 2. 09:22
 9/14 anonim ***** válasza:
51%
Az előnedvben (amit síkosítóként termel még az elején a férfi nemiszerv és nem azonos az ejakulátummal) tényleg lehet sperma. Úgyhogy a megszakítás nem 100%-os védettség. De hát egyik sem az. Úgyhogy aki nekiáll szexelni, az gondoljon erre is.
2011. jún. 2. 10:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A 21. században nincs olyan, hogy becsúszott a baba. Van tabletta, gumi, krém, pesszárium, hab, sapka...lehet védekezni 100%-osan!

Szóval, ha valaki nem szeretne gyereket, akkor megtehet ellene mindent, ha meg felelőtlen volt, akkor 72 órás tabletta. Ha meg ennyire sincs esze, akkor ne itt nyavajogjon, hogy jajj, becsúszott, nem tudom, hogy megtartsam-e...! Az ilyeneket legszivesebben felpofoznám.

2011. jún. 2. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!