Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor hogy is van ez?...

Most akkor hogy is van ez? Miért ilyenek egyes emberek?

Figyelt kérdés
Már korábban kiírtam egy ehhez kapcsolódó kérdést. (Szerintetek hány éves kortól számít egy gyerek kamasznak?) Ott több olyan választ is kaptam, hogy nem korhoz kötik, hanem hogy mennyire érett valaki. Viszont most olvastam egy kérdést ebben a kategóriában, amire válaszolt egy 11 éves lány, erre lehurrogták, hogy ő még nem kamasz, nem ÍRHAT ebbe a kategóriába. (Van egy harmaidk kérdés is, amiben viszont történetesen egy anya ír, és mégcsak nem is utaltak arra hogy a kisgyerekek kategóriába kellett volna a kérdés kiírni, ahol mellesleg 9 évnél idősebb gyerekről nem írnak.) Pedig nem is ismerik, úgy hurrogták le. Tudom-tudom, látszik hogy még kisgyerek vagyok mert ennyire érdekel ez a téma, meg nagynak akarok tűnni, pedig milyn jó kisgyereknek lenni, de akkor is érdekes, hogy az én kérdésemben írták a szent beszédet hogy nem egy bizonyos kor fölött lesz valaki kamasz, a másik kérdésben meg hogy merészel válaszolni egy 11 éves. Kicsit furcsa, nem?
2010. okt. 23. 10:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Belinkeled ezt a kérdést?? Tökéletesen igazad van.. :(
2010. okt. 23. 11:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találom egyenlőre, de keresem még..
2010. okt. 23. 11:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Én hülye egy csomó ideig kerestem aztán rájöttem hogy van Historym és visszanéztem. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz.. ‹-- Első válasz.
2010. okt. 23. 12:27
 4/14 anonim ***** válasza:

kérlekszépen. 3cseszték le. [az egyik én voltam xD]

És igen, nem kortól függ a kamaszság. De 11 évesen még qrvára nem lehet emo :P

2010. okt. 23. 12:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Akkor 3-an. :P És ő is azt írta, hogy azt MONDJÁK rá, pedig nem az. Olvasd el mégegyszer.
2010. okt. 23. 12:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Elolvastam te drága, gondolom még előtted, mivel én voltam a 2. válaszoló.

Lehet, hogy azt mondják rá. A többi 11 éves. Én 10-11 éves koromban kb még azt se tudtam mit jelent...

Pedig tényleg még csak 13,5 vagyok...

Amúgy meg volt egy olyan kérdés is, amiben azt írta a 11 éves lány, hogy ő EMO.

Hát szépen kiröhögtem x)

2010. okt. 23. 13:24
 7/14 A kérdező kommentje:
Azok tényleg viccesek, akik azt állítják 10-12 évesen, hogy emok. x) Ismered azt a kérdést, amelyiket egy 10 éves lány írt ki, emgkérdezte, h szép-e, meg hogy hány évesnek néz ki. Ez még majndem oké lenne, de a hajáról tett fel képet és azt állítja magáról h emo. Meg ahogyan írt másoknak..
2010. okt. 23. 13:54
 8/14 A kérdező kommentje:

"Sok van. :) Én szerintem nem tartozom sehova. Viszont azt utálom, hogy mindenki leemósozik. ><" ‹-- Szal ő nem szereti hogy leemósozzák. Engem is emóztak már le, pedig mégcsak külsőre se olyan vagyok. Az szerinted baj hogy tudjuk hogy mi az az emo? O.o Engem 9 évesen elkezdtek érdekelni a stílusirányzatok (De sehova se akartam becsapódni) és utánanéztem az emonak, scenenek a saucy emonak meg a rockereknek..Ebben semmi rossz sincs. És aki azt állítja vkiről hogy emós (pedig s nélkül kell írni) annak halvány lila gőze sincs arról, hogy mi is az az emo, csak azt "tudják" hogy vagdossák az ereiket és folyton bőgnek, mert ezt hallották azoktól, akik pózereket láttak.

Na jól eltértünk a témától.

2010. okt. 23. 13:57
 9/14 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Ott is ott van hogy (10 évesen még ne a kamasz témakörhöz írd)

2010. okt. 23. 14:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Pont arra a kérdésre válaszoltam most. Szerintem egy 10 éves is leeht kamasz, ott se ismerik a lányt.
2010. okt. 23. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!