Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elkeserítő, ahogy egyes...

Elkeserítő, ahogy egyes emberek keresztülnéznek a másikon?

Figyelt kérdés
Ne haragudjatok, de olyan dühös vagyok és egyben elkeseredett, hogy csak na. A kisfiam nagyon beteg, ma voltunk a doktornéninél, szépen vártunk a sorunkra, bár a kicsim nyűgös volt, de kibírtuk. Kaptunk gyógyszert, 1 db receptet, bementünk a gyógyszertárba, ahol olyan 5-6-an voltak előttünk. A kisfiam már sírt, lefeküdt a földre, a taknya a szájába folyt, lázas stb., én nyugtatgattam, hogy mindjárt megyünk stb., és senki, de senki nem engedett maga elé!!!az előttem lévő nő, 10 féle krémet átnézett a körömgombájára,a fiam kb. 20 centire sírt mellette az ölembe. 15 kg ruhástul már azt hittem megszakadok. Végül kivártuk a sorunkat. Félre ne értsetek, nem érzem magunk kiváltságosnak, mert kicsi a fiam, sosem furakodtam előre sehol, nem is tartom helyesnek, de mindenki látta, hogy nyűgös, beteg, sír, és semmi tapintat nem volt bennük. Inkább rám se néztek, csak ne kelljen előre engedni minket, nagyon elszomorodtam...bocsi és köszi, hogy valakinek kitombolhattam magam!
2010. dec. 21. 15:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek ilyenek. Én terhesgondozásra mentem, minden szék foglalt volt. 4 hónapos veszélyeztetett kismama vagyok, mégis én adtam át egy mindenórás nőnek a helyemet, pedig tele volt a rendelő nem terhesekkel és hímnemű párjaikkal. És szinte én éreztem xarul magam...
2010. dec. 21. 15:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálam alap hogy előreengedek kismamákat meg gyerekeseket pedig nekem is van kislányom de ha más rosszabb helyzetben van???

A legtöbb ember sajnos tesz a másikra de ha vele történik ugyanez tuti hogy két kézzel verné a pultot hogy márpedig..

Jobbulást Neki!!

2010. dec. 21. 15:43
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem bunkó akarok lenni, csak igenus ott kellett volna szólni higy legyenek szívesek előre engedni mert lázas a gyerek kell a gyógyszer!

Én annó mikor 20- an álltak előttem a postán szóltam mindigaz előttem levőnek hogy ugyan legyen már férfi engedném előre terhes vagyok:)

2010. dec. 21. 15:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ma ez a trend. Minden ki csakis önmagával foglalkozik, a saját baja a legnagyobb, a másik meg nagy ívnem le van... Ezt sugallják a tv-k, a reklámok, a mai "életérzés". "Valósyítsd önmagad!" hahaha... és a többi ember? Ezért tart itt a világ, ez az ország, ahol... Semmi empátia, együttérzés, segítőkészség nincs a legtöbb emberben, az a fontos, hogy neki jó legyen legalább rövid időre. Sajnos én is sokszor tapasztalok hasonlót, nem csupán gyógyszertárban, boltban, de az utcán is... Ha meg gyerekkel vagy és az esetleg nyűgös, akkor még csúnyán is néznek rád, mert nem tudod megnevelni őt, jönnek a 2tanácsok", beszólások vagy csak a becsmérlő, szánakozó nézések...
2010. dec. 21. 15:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
hát igen.sajnos ilyenek az emberek,tisztelet a kivételnek.sajnos ez ellen máshogy nem tudsz tenni,mint hogy vagy szólsz vagy kivárod a sorod.egyébként nem értem h a gyógyszertáros miért nem hívott előre.az ősszel én is voltam a gyerekkel gyógyszertárban és 2-en álltak elöttünk meg akit épp kiszolgált.amikor végzett a pultnál állóval egyből szólt az elöttem lévőknek h engedjenek előre a kisgyerekkel.ők meg előre is engedtek.
2010. dec. 21. 16:07
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Engem a múltkor kiosztott egy csitri, mikor említettem, hogy engem kilenchónapos terhesen, az orvosnál álltam a 2 évessel az ölemben, mert máshogy nem volt el, két órán keresztül és anyukák gyerek nélkül bementek, papírt intézni az orvoshoz. Egynek eszébe jutott és mondta, talán engedjük be a kismamát, bőszen bólogatott mindenki, de az ötletgazda is előttem ment be. És megkaptam a beosztásom, hogy mit képzelek, nem vagyok kiváltságos és bunkóság tőlem, hogy felmerült, talán előre engedhettek volna. És gondoltam biztos én vagyok őskövület, hogy úgy gondolom kéne udvariasság meg figyelmesség a világba. Örülök, hogy nem vagyok egyedül.

A te történeted viszont elszomorított, hogy tényleg megtörténhet ez. Viszont a gyereked érdekében fel kell venni a pléhpofát és előrefurakodni, aztán dühöngjön a lábgombás, hogy micsoda förtelem történt vele, egy nő beteg gyerekkel előtte váltotta ki a receptjét.

2010. dec. 21. 16:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos akinek nincs gyereke, nem jut eszébe az ilyen. Én viszont már kétszer csalódtam kellemesen, a fiam csak nyafogott a közértben a sorban (még csak nem is hisztizett, de engem nem zavart, gondoltam majd abbahagyja) és kétszer is előre engedtek, plusz egyszer meg a pénztáros szólt, hogy engedjenek előre. De akik előre engedtek (ketten voltak előttünk, mindketten) nekik is van gyerkőcük. Az egyik mondta, hogy tudja milyen gyerekkel vásárolni, neki már 4 éves. A másik meg mondta, hogy neki meg 3 van, csak épp a mamánál vannak :o))

Szóval sajnos ez van :o((

Jobbulást a gyerkőcnek!!!!

2010. dec. 21. 16:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

ilyenek az emberek. én szakrendelésen vártam egy 5 perces kontrollvizsgálatra 3 évesemmel. rengetegen voltunk,4 órát szó nélkül kivártuk.

volt egy nő hasonló koru gyerekkel, aki utánunk jött bő egy órával. kínlódott, szenvedett, vágta a pofákat, mindenki elé be akart kéreckedni, mert neki csak pár perc...hát mindenkinek pár perc, ráadásul odaállt, és várta ki elé vágódhatna be. a gyerek tök nyugis volt, miránk várt még 1,5 óra út hazafelé, plusz egy 4 hetes baba, akinál ugye így két szopi kimaradt. majd szét szakadtak a melleim, imádkoztam el ne öntsön.fájt nagyon, de szó nélkül vártunk.

miránk került a sor, nő bevágódott elénk, hát én mentem, mondtam is a dokinak hogy mi bő egy órával előttük jöttünk, nem engedek. doki viccelve mondja, hát akkor maradjanak mindketten, nem hisezm h komolyan mondta volna mert nevetett. hát ez az utolsó senkiházi bennt maradt, így tényleg jó sz@r volt hogy nem tudtam beszélni az orvossal, mert zavart a jelenléte. ahhoz már nagyon fáradt voltam h patáliázzak. szegény fiam meg éhes volt, hisz előtte éhgyomri vérvételen voltunk,evett utána pár falatot, de senki nem gondolta h ez 4 órás buli lesz.

hát volt fölháborodás a váróba, hisz ez a nő így még sok ember elé bekerült, hogy nem jött ki, és nem kellett kivárni a sorát.

nem tudom mit kapott utána:)

szégyenletes!

2010. dec. 21. 16:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sokan ilyenek.

Én a boltban voltam az akkor 5 hónapos fiammal, babakocsiban volt, nem sírt. Volt egy vak-gyengénlátó házaspár is, az ő fiuk is 5 hónapos volt akkor, Beálltak a sorba, előttük kb. 4-5 ember. Kinyitottak egy másik pénztárat és kiabált a pénztáros, hogy a kisbabával menjenek oda. Nyilván lassan ment a házaspár, erre egy öregasszony odaugrott és pakolta is ki a cuccait. Hát komolyan és majdnem megpofoztam. Szerencsére szólt az eladó hangosabban, hogy a kisbabás házaspár menjen előre.

Szóval sajnos ilyen is van, viszont ha nem is engednek előre, nekem sokszor kinyitják az ajtót, segítenek.

2010. dec. 21. 19:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Jobbulást a kisfiadnak. Lehet én is duruzsoltam volna, hogy vegye már észre magát,mégiscsak beteg gyerekkel voltál. Nekem nincsenek amúgy rossz tapasztalataim, általában nagyon segítőkészek, ha látják,hogy gyerekkel vagyok.
2010. dec. 21. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!