Elkeserítő, ahogy egyes emberek keresztülnéznek a másikon?
Nálam alap hogy előreengedek kismamákat meg gyerekeseket pedig nekem is van kislányom de ha más rosszabb helyzetben van???
A legtöbb ember sajnos tesz a másikra de ha vele történik ugyanez tuti hogy két kézzel verné a pultot hogy márpedig..
Jobbulást Neki!!
Nem bunkó akarok lenni, csak igenus ott kellett volna szólni higy legyenek szívesek előre engedni mert lázas a gyerek kell a gyógyszer!
Én annó mikor 20- an álltak előttem a postán szóltam mindigaz előttem levőnek hogy ugyan legyen már férfi engedném előre terhes vagyok:)
Engem a múltkor kiosztott egy csitri, mikor említettem, hogy engem kilenchónapos terhesen, az orvosnál álltam a 2 évessel az ölemben, mert máshogy nem volt el, két órán keresztül és anyukák gyerek nélkül bementek, papírt intézni az orvoshoz. Egynek eszébe jutott és mondta, talán engedjük be a kismamát, bőszen bólogatott mindenki, de az ötletgazda is előttem ment be. És megkaptam a beosztásom, hogy mit képzelek, nem vagyok kiváltságos és bunkóság tőlem, hogy felmerült, talán előre engedhettek volna. És gondoltam biztos én vagyok őskövület, hogy úgy gondolom kéne udvariasság meg figyelmesség a világba. Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
A te történeted viszont elszomorított, hogy tényleg megtörténhet ez. Viszont a gyereked érdekében fel kell venni a pléhpofát és előrefurakodni, aztán dühöngjön a lábgombás, hogy micsoda förtelem történt vele, egy nő beteg gyerekkel előtte váltotta ki a receptjét.
Sajnos akinek nincs gyereke, nem jut eszébe az ilyen. Én viszont már kétszer csalódtam kellemesen, a fiam csak nyafogott a közértben a sorban (még csak nem is hisztizett, de engem nem zavart, gondoltam majd abbahagyja) és kétszer is előre engedtek, plusz egyszer meg a pénztáros szólt, hogy engedjenek előre. De akik előre engedtek (ketten voltak előttünk, mindketten) nekik is van gyerkőcük. Az egyik mondta, hogy tudja milyen gyerekkel vásárolni, neki már 4 éves. A másik meg mondta, hogy neki meg 3 van, csak épp a mamánál vannak :o))
Szóval sajnos ez van :o((
Jobbulást a gyerkőcnek!!!!
ilyenek az emberek. én szakrendelésen vártam egy 5 perces kontrollvizsgálatra 3 évesemmel. rengetegen voltunk,4 órát szó nélkül kivártuk.
volt egy nő hasonló koru gyerekkel, aki utánunk jött bő egy órával. kínlódott, szenvedett, vágta a pofákat, mindenki elé be akart kéreckedni, mert neki csak pár perc...hát mindenkinek pár perc, ráadásul odaállt, és várta ki elé vágódhatna be. a gyerek tök nyugis volt, miránk várt még 1,5 óra út hazafelé, plusz egy 4 hetes baba, akinál ugye így két szopi kimaradt. majd szét szakadtak a melleim, imádkoztam el ne öntsön.fájt nagyon, de szó nélkül vártunk.
miránk került a sor, nő bevágódott elénk, hát én mentem, mondtam is a dokinak hogy mi bő egy órával előttük jöttünk, nem engedek. doki viccelve mondja, hát akkor maradjanak mindketten, nem hisezm h komolyan mondta volna mert nevetett. hát ez az utolsó senkiházi bennt maradt, így tényleg jó sz@r volt hogy nem tudtam beszélni az orvossal, mert zavart a jelenléte. ahhoz már nagyon fáradt voltam h patáliázzak. szegény fiam meg éhes volt, hisz előtte éhgyomri vérvételen voltunk,evett utána pár falatot, de senki nem gondolta h ez 4 órás buli lesz.
hát volt fölháborodás a váróba, hisz ez a nő így még sok ember elé bekerült, hogy nem jött ki, és nem kellett kivárni a sorát.
nem tudom mit kapott utána:)
szégyenletes!
Sajnos sokan ilyenek.
Én a boltban voltam az akkor 5 hónapos fiammal, babakocsiban volt, nem sírt. Volt egy vak-gyengénlátó házaspár is, az ő fiuk is 5 hónapos volt akkor, Beálltak a sorba, előttük kb. 4-5 ember. Kinyitottak egy másik pénztárat és kiabált a pénztáros, hogy a kisbabával menjenek oda. Nyilván lassan ment a házaspár, erre egy öregasszony odaugrott és pakolta is ki a cuccait. Hát komolyan és majdnem megpofoztam. Szerencsére szólt az eladó hangosabban, hogy a kisbabás házaspár menjen előre.
Szóval sajnos ilyen is van, viszont ha nem is engednek előre, nekem sokszor kinyitják az ajtót, segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!