Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Törött ujjal elengednétek...

Törött ujjal elengednétek korcsolyázni?

Figyelt kérdés

Lányom több, mint 1 hete eltörte a jobb kezén a kisujját. Sínbe tették neki, összesen 3 hétig lesz fent.

Most kitalálta, hogy jövő hétvégén valami fontos esemény lesz a korcsolya pályán, és mennek a barátai is. És menni szeretne. Ti elengednétek bekötött kézzel? Tesizni nem tesizhet 4 hétig. 🤔

jan. 15. 06:14
1 2 3
 11/22 babyboom567 ***** válasza:
54%
10-es válaszoló.De te felnőtt 27 éves nő vagy, saját magadért vagy felelős.Ha mégis elesel,vagy valaki ellök,és úgy eltörik a kisujjad ,hogy műteni kell,vagy arcra esel mert nem teszed le a kezed hirtelen,és kitörik a fogad,(eltörik a szemüveged) az a saját bajod, a saját hülyeséged.Senki sem fogja apádat vagy anyádat számon kérni,hogy mekkora idióta, hogy sínbe rakott kézzel felengedett a jégre,és se anyádnak se apádnak nem kell táppénzre sem mennie miattad,anyagi károd is neked keletkezik(saját táppénz,műfog,stbstb)
jan. 16. 05:59
 12/22 anonim ***** válasza:
42%
#11 ennyi erővel ne menjen sehova a gyerek. Iskolában is történt már olyan néhány éve, hogy úgy ellökött egy gyereket egy másik, hogy a ceruza eltűnt a combjában. És csak a 3. orvos vette észre. Mindenhol lehet veszély. Ettől még nem kell burokban élni.
jan. 16. 06:50
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
#11 Nem csak a jégen lehet rosszul pofára esni. Én pl többször estem el iskolai lépcsőn úgy, hogy meglöktek véletlenül, mint jégen, pedig aktívan korocsolyázom.
jan. 16. 12:04
 14/22 babyboom567 ***** válasza:
8%
De a jégen SOKKAL valószínűbb,hogy megtörténik.
jan. 16. 12:21
 15/22 anonim ***** válasza:
70%

Nem feltétlenül. Attól függ milyen emberek vannak a jégen, mennyire tudsz korcsolyázni, meg mit csinálsz a jégen. Én akkor taknyoltam jégen, amikor tanultam, meg akkor amikor a műkorcsolyázásban bonyolultabb mozdulatokat gyakoroltam (abban az időben versenyeztem is).

Nyilván egy átlagos valaki, aki nem versenyzik, az nem csinál semmi extrán veszélyeset, pláne törött ujjal. Egy átlag pályán, ahová azért mennek az emberek, mert fun, ott az van, hogy mentek körbe-körbe. Én kartöréssel voltam ilyenen, a szélén maradtam, hogy az épp kezemmel meg tudják kapaszkodni, ha nagy gáz lenne. Nem lett bajom.

És a kezemet asszem pont 2-3 héttel korábban törtem el a SULIBAN, mert valaki hátulról belém szaladt a lépcsőn, én meg nem a korlát, hanem a fal felőli oldalon voltam, nrm tudtam kapaszkodni.

jan. 16. 12:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha AKAR, akkor FOG korizni ;) Ez tény, egyébként is bromság tiltani.

Nekem a karom volt anno eltörve, 12 voltam, pont nem érdekelt, attól rohangáltam, fociztam, bandáztunk a barátaimmal, stb.

Anyámék kb. szívrohamot kaptak, de most tiltsanak be a szobámba 6 héten keresztül nyáron? Hagyjuk már, ennyire ne légy para.

Ha elesik, elesik, de ha tiltod, lehet, csakazértis rámegy.

jan. 16. 20:06
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként én koripályán egyszer estem el, mióta már tudok korcsolyázni, a letakarítatlan utákon és fagyott lépcsőkön ellenben majdnem minden átkozott nap.

Szóval ennyi erővel suliba sem kell engedni, mert az osztálytárs meglöki, elcsúszik, stb.

jan. 16. 20:07
 18/22 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, először persze nem tetszett neki. De van egy barátnője, akinek a bokája nem jó, és ő is ott lesz. Most abban maradtak, hogy ők addig bent lesznek, meg a pálya szélén. Amúgy a férjem tiltja jobban, úgy, hogy amikor neki ennyi idősen el volt törve a karja 2 helyen, simán ment focizni. Szóval ez a tipikus bort iszik, vizet prédikál helyzet. 😅🤣
jan. 17. 06:22
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

A korcsolyázás arra van kitalálva, hogy ami tud, az eltörjön, ami nem tud, azt mi törjük el a pályán.

Kell egy ilyen hely egy eleve törött ujjú lánynak? Nem. Köszönjük a kérdést.

jan. 19. 09:49
 20/22 anonim ***** válasza:
19. Ja, és hozzátenném, más az, amikor az egész osztály megy a pályára tanári felügyelettel egy zárt pályára, mint az, hogy kiengedjük random a gyereket a Városligetbe a nagypályára 0 felügyelettel.
jan. 19. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!