Elengednétek a 16 éves lányotokat?
Tegyük fel, lenne egy 16 éves átlagos tanulmányi eredményekkel rendelkező kamasz lányod. Mit szólnál, ha felvetné, hogy nyáron el mehetne nyaralni a barátaival a Balatonra? (100km kb.)
A lány iskola mellett dolgozik, magának állná. 3 osztálytársával menne, akiket bemutatott már neked / jól ismered őket. Lenne velük két 18 éves fiú, egyik a lány barátja, akivel fél éve vannak együtt, a másik fiú pedig egy másik lány párja, ők már 4 éve vannak kapcsolatban. Apartmant foglalnának 3 éjszakára és vonattal mennének.
Te elengednéd? Ha igen, milyen szabályok, kikötések lennének?
(Azért érdekel, mert a családban épp aktuális.)
Igen.
Mindennap 1x írjon, hogy jól van. A többit tudja, felelőssegteljes embernek neveltük.
Igen.(igaz az én gyerekeim még kicsik)
Én is elmentem 16évesen, most 30 vagyok.
Húgom 16, a nyáron ő is nyaralt 3 osztálytársával.
Off
A 16 éves lanyod 16 éves osztalytarsa 4 éve van kapcsolatban??? 😶
Amikor én voltam ennyi idős (20 éve) akkor kiadták nekünk gond nélkül
Amennyiben ismerném a többieket igen.
Engem is elengedtek ennyi idősen megbízható barátokkal, "cserébe" legalább napi egyszer meg kellett ejtenem egy pár perces telefont, hogy minden oké-e, plusz ha mentünk valahova meg kellett írnom. Bár utóbbit akkor is megírtam mindig ha mondjuk otthon voltam és leugrottam 5 percre a kisboltba amíg anyum dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!