Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 16 éves lányoto...

Elengednétek a 16 éves lányotokat?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, lenne egy 16 éves átlagos tanulmányi eredményekkel rendelkező kamasz lányod. Mit szólnál, ha felvetné, hogy nyáron el mehetne nyaralni a barátaival a Balatonra? (100km kb.)

A lány iskola mellett dolgozik, magának állná. 3 osztálytársával menne, akiket bemutatott már neked / jól ismered őket. Lenne velük két 18 éves fiú, egyik a lány barátja, akivel fél éve vannak együtt, a másik fiú pedig egy másik lány párja, ők már 4 éve vannak kapcsolatban. Apartmant foglalnának 3 éjszakára és vonattal mennének.

Te elengednéd? Ha igen, milyen szabályok, kikötések lennének?

(Azért érdekel, mert a családban épp aktuális.)

jan. 3. 16:55
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
#6 igen, általános iskolában jöttek össze, azóta együtt vannak.
jan. 3. 18:19
 12/34 anonim ***** válasza:
93%

Mi olyan meglepő azon, hogy egy 12 éves jár egy 14 évessel? 150-200 éve egy ilyen korú lányt már simán férjhez is adtak.

Erdei hétvégi házat nekünk úgy is adtak ki, hogy egyikünk se volt 18. 16-17 évesek voltunk, kb 20-25-en (egy osztály).

Ez volt 6 éve.

#kérdező

Én elengedném.

jan. 3. 18:39
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi 4 barátnőmmel voltunk a Balaton nyaralni néhány napot együtt. Szegedről mentünk busszal. Én 16 voltam, a többiek 17, illetve egyikük 18. Ez 2013-ban volt. Gond nélkül kiadták az apartmant. Nagyon jól éreztük magunkat. Mondjuk én pont végigmenstruáltam. De ettől még jó volt. 😅

27N

jan. 3. 18:44
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Simán elengedném
jan. 3. 18:46
 15/34 anonim ***** válasza:
9%
Nem.
jan. 3. 19:17
 16/34 anonim ***** válasza:
3%

Mennek... isznak..pasiznak..szexelnek majd.

Ennyi evesen, iskolaba kell jarni, nem 20evesnek tenni magukat! Hogy nagy gengszterek aztan mehetnek..azt csinalnak amit akarnak..foleg fiukkal..

Ilyen szuloket..! Ezekbol lesznek ribik

jan. 3. 20:39
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, 16-os...

Igen elengedném. Engem 14-15 évesen is elengedett anyukám Földvárra a hasonló korú barátnőmmel, és a 16-20 éves szomszéd srácokkal, csajokkal.

Végig ökörködtük a hetet, ki tud több gombóc fagyit bezabálni versenyeket tartottunk, majd másnap a budiért versenyeztünk, békákat fogdostunk, kirándultunk, kártyáztunk, tábortüzet raktunk. Senki nem lett r*banc, senki nem szexelt, még csak tipitapi sem volt.

Azóta mind családos, dolgozó felnőttek vagyunk és jóbaráok már 20+ éve.

jan. 3. 20:51
 18/34 anonim ***** válasza:
24%

Haha, kepzeld.. a mostaniak mar nem ilyet jatszanak.. esszuk agaban sincs! Az ilyenekre mar azt mondjak "jezusom,ez gaz"

Ma mar az ilyen mai lanyok.....

jan. 3. 20:55
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ma mar az ilyen mai lanyok....."

Te már csak tudod;)

Ha dugni mennének csak, akkor miért ilyen messzire és miért vinnének gyertyatartót?

jan. 3. 21:32
 20/34 anonim ***** válasza:
7%

#19 igen! mai lany vagyok..

Azert mondom!

tapasztalatbol mondom..

jan. 3. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!