Elengednétek a 16 éves lányotokat?
Tegyük fel, lenne egy 16 éves átlagos tanulmányi eredményekkel rendelkező kamasz lányod. Mit szólnál, ha felvetné, hogy nyáron el mehetne nyaralni a barátaival a Balatonra? (100km kb.)
A lány iskola mellett dolgozik, magának állná. 3 osztálytársával menne, akiket bemutatott már neked / jól ismered őket. Lenne velük két 18 éves fiú, egyik a lány barátja, akivel fél éve vannak együtt, a másik fiú pedig egy másik lány párja, ők már 4 éve vannak kapcsolatban. Apartmant foglalnának 3 éjszakára és vonattal mennének.
Te elengednéd? Ha igen, milyen szabályok, kikötések lennének?
(Azért érdekel, mert a családban épp aktuális.)
Mi olyan meglepő azon, hogy egy 12 éves jár egy 14 évessel? 150-200 éve egy ilyen korú lányt már simán férjhez is adtak.
Erdei hétvégi házat nekünk úgy is adtak ki, hogy egyikünk se volt 18. 16-17 évesek voltunk, kb 20-25-en (egy osztály).
Ez volt 6 éve.
#kérdező
Én elengedném.
Mi 4 barátnőmmel voltunk a Balaton nyaralni néhány napot együtt. Szegedről mentünk busszal. Én 16 voltam, a többiek 17, illetve egyikük 18. Ez 2013-ban volt. Gond nélkül kiadták az apartmant. Nagyon jól éreztük magunkat. Mondjuk én pont végigmenstruáltam. De ettől még jó volt. 😅
27N
Mennek... isznak..pasiznak..szexelnek majd.
Ennyi evesen, iskolaba kell jarni, nem 20evesnek tenni magukat! Hogy nagy gengszterek aztan mehetnek..azt csinalnak amit akarnak..foleg fiukkal..
Ilyen szuloket..! Ezekbol lesznek ribik
Jesszus, 16-os...
Igen elengedném. Engem 14-15 évesen is elengedett anyukám Földvárra a hasonló korú barátnőmmel, és a 16-20 éves szomszéd srácokkal, csajokkal.
Végig ökörködtük a hetet, ki tud több gombóc fagyit bezabálni versenyeket tartottunk, majd másnap a budiért versenyeztünk, békákat fogdostunk, kirándultunk, kártyáztunk, tábortüzet raktunk. Senki nem lett r*banc, senki nem szexelt, még csak tipitapi sem volt.
Azóta mind családos, dolgozó felnőttek vagyunk és jóbaráok már 20+ éve.
Haha, kepzeld.. a mostaniak mar nem ilyet jatszanak.. esszuk agaban sincs! Az ilyenekre mar azt mondjak "jezusom,ez gaz"
Ma mar az ilyen mai lanyok.....
"Ma mar az ilyen mai lanyok....."
Te már csak tudod;)
Ha dugni mennének csak, akkor miért ilyen messzire és miért vinnének gyertyatartót?
#19 igen! mai lany vagyok..
Azert mondom!
tapasztalatbol mondom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!