Elengednétek egyedül?
Figyelt kérdés
A 14 éves kamaszlányom az interneten tartja a kapcsolatot egy szintén 14 éves fiúval,állítása szerint 2 hete együtt "járnak".Chatelgetnek,videohívásoznak minden nap,aranyosak.A fiú szeretne találkozni a lányommal személyesen,de ő Balatonon lakik,mi pedig Pestiek vagyunk.A lányom szeretne lemenni hozzá az őszi szünetben.Ti elengednétek őt?2023. okt. 23. 16:50
3/31 anonim válasza:
Nem. Jöjjön el a fiú, ha találkozni akar. 14 évesen még túl fiatal ehhez.
4/31 anonim válasza:
Nem.
Mondjuk nem tudom, mi értelme a kérdésnek, ha a többség azt mondja, igen, akkor nem érdekelne, mennyire megbízható a lány, utazott-e már egyedül, stb, elengednéd?
5/31 anonim válasza:
Dehogy engedném.
Ismeretlen helyre, ismeretlen emberhez (a videóchat nem számít ismeretségnek) egy gyereklányt? Kizárt.
Még hozzánk is csak úgy jöhetne a srác, ha otthon vagyok.
7/31 anonim válasza:
Nem. Ha találkozni akarnak jöjjön a srác.
8/31 anonim válasza:
Azt tudom elképzelni, hogy elmennénk együtt a Balatonhoz egy napra, ott talalkozhatnak, tőlünk messzebb sétálva, akármi. De egyedül nem utazna el egy fiúhoz. Ha a családdal nem felel meg, akkor maradna otthon.
9/31 anonim válasza:
Bennem a kérdés se merülne fel, hogy egy vadidegen fiúval találkozzon a lányom az ország másik felén, dehogyis. 14 éves! Hol alszik? A fiúnál? Családját ismered? Vagy visszajön és egész nap vonatozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!