Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyit tanultok ötödikes...

Mennyit tanultok ötödikes gyerekeitekkel? És így milyen tanuló? Hogy tanultok vele?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 19:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok én is 5.es vagyok és hát mikor mennyit kell...Töri TZ-re vagy 2 órát...
2010. okt. 23. 08:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Na akkor én is írok a "gyerek szemszögéből". Ugyan nem vagyok kisgimis, de nem lehet annyival nehezebb, mint a mi sulinkban. Anya sosem tanult velem, megvallom őszintén hogy alsóban 3-ig tanultunk suliban, így nem kellett otthon semmit se átnéznem, viszont most felsőben is csak leckét írok, mert az órán megtanulom az anyagot. Ha egy feladatot nem értek, inkább a tesóimat "nyaggatom" mert anya folyton a 3 hós húgommal van. (De ez nem jelent azt, hogy minket teljesen elhanyagol, tegnap beszélgettünk is mert mondta hogy régen beszélgettünk.) Lehet furcsán fog hangzani, de én életemben 3x tanultam: Tavaly info dogára (év elején elmélet volt), 1 hete természet és töri TZ-re, mégse kaptam 4,5-nél rosszabb jegyet. (Azt is rajzból kaptam.) A tanárok szerint kirázom a kisujjamból az anyagot, de én erről nem tehetek.

11/L

2010. okt. 23. 08:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az lemaradtd, hogy amikor tanulok, akkor is csak max. 20 percet, mégis ötös lett mind2 TZ-m.
2010. okt. 23. 08:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

A 4 év után az 5.osztályos lét egészen más..én úgy gondolok vissza,hogy ötödikben annyit kellett tanulni mint összesen az előző négy év alatt. Még neki is új a környezet,új tanárokat kaptak,ki kell még őket ismernie,hogy ki-mit kér tananyagból.15L

2010. okt. 23. 10:14
 15/16 anonim ***** válasza:
én soha nem tanultam (mostse túlzottan)4-es 5-ös vagyok :) óra előtt átnézem, órán (ha figyelek) megjegyzem ha meg egyiksem akkor itthon. Ötödikben 1 anyagot nem tanultam meg mégis csak 1 négyesem lett. anya soha nem kérdezi/kérdezte meg a leckét meg semmit. Amit meg nem értek (matek) azt meg gyakorlom.
2010. okt. 23. 11:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Velem anyukám 2.ig tanult, 3-4ikben csak kikérdezte most meg csak azt kérdezi hogy megcsináltam-e. 4ikig kitűnő voltam, most 6ikos vagyok 3-4es, de csak mert külföldön tanulok és a nyelvvel van némi bajom :P
2010. okt. 24. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!